Presentació dels números 140 i 141 de les Edicions del Centre

Divendres 21 d’abril, a les 19:30 h,  a la sala d’actes del Centre es presenten dos nous volums de les Edicions del Centre de Lectura.

Els dos llibres seran presentats per Magí Sunyer Molné, del Consell Editorial del Centre de Lectura i professor de Literatura Catalana de la URV:

Número 140: Una ciutat en ebullició. Petites històries de Reus i de més enllà, de Joan Navais. El llibre recull una sèrie d’articles de l’historiador reusenc sobre la història contemporània de la ciutat. Consulteu més informació a la Revista Digital.

Número 141: Xavier Amorós o el temps recuperat, d’Antoni Nomen. Onze escrits que tenen com a tema principal l’obra literària de Xavier Amorós Solà, una reflexió i un estudi crírtic sobre la producció amorosiana feta només amb les imprescindibles mencions biogràfiques. Més informació a la Revista Digital.

Les Edicions del Centre de Lectura, editades conjuntament amb Arola Editors i Publicacions de la URV  han publicat el 2017 tres llibres més:

20170421-edicions-140-141

Últimes notícies

Presentació del llibre d’Albert Manent i Jaume Sabaté
12/06/2017

Presentació del llibre Els noms populars de núvols, boires i vents del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat, d’Albert Manent i Jaume Sabaté i Alentorn (Edicions …llegir més

Assemblea General Ordinària
09/06/2017

Convocatòria d’Assemblea General Ordinària El Consell Directiu del Centre de Lectura, en sessió celebrada el dia 30 de gener de 2017 va prendre el següent acord: D’acord amb els articles …llegir més

Dia a dia: activitats de juny i juliol
08/06/2017

Activitats programades durant els mesos de juny i juliol Juny Dilluns 5, 18:30h Inauguració exposició «Lluís Domènech i Montaner i les bases de Manresa. A la recerca de la constitució …llegir més