08/05/2017 - Els Arquitectes Modernistes del Camp de Tarragona

foto acte presentació Cicel Conferencies

Cicle de conferències “Els Arquitectes Modernistes del Camp de Tarragona” que organitza la Fundació Trencadís. Modernisme i Cultura, amb la col.laboració del Centre de Lectura de Reus, la Fundació Cultural Minerva de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona i de l’Institut d’Estudis Vallencs.

El cicle de conferències vol donar a conèixer, a més d’Antoni Gaudí, d’altres arquitectes modernistes nascuts al Camp de Tarragona i les seves obres escampades al nostre territori, i que l’han dotat d’un autèntic valor afegit patrimonial cultural per estimar i visitar.

Aquest cicle de conferències comença el dilluns 15 de maig a Tarragona, amb l’historiador Jaume Massó Carballido que presentarà l’obra d’Antoni Gaudí (Reus 1852 – Barcelona 1926), i finalitza el 9 de juliol de 2018 a Reus amb l’enginyer industrial Josep Maria Tarragona presentant l’obra de Domènec Sugrañes i Gras (Reus1878 – Barcelona 1938).

Consulteu el tríptic del cicle de conferències (PDF)

2017-triptic-arquitectes-modern

Últimes notícies

Estiu Dansa 2017
25/05/2017

Enguany ESTIU DANSA gira al voltant del Retorn d’Alicia al País de les meravelles. Volem fer un treball conjunt des de les diferents disciplines i presentar al final del curset …llegir més

Núm. 143 de les Edicions del Centre
25/05/2017

Divendres 2 de juny a les 19:30 h, a la sala d’actes Emili Argilaga del Centre, presentació del volum 143 de les Edicions del Centre Un segle i mig de …llegir més

Presentació del llibre 33 caps
25/05/2017

El proper dijous dia 1 de juny a les 19:30 h, presentació del llibre 33 caps a la sala Miquel Ventura de la Biblioteca. Presentació a càrrec de la Dra. …llegir més