08/05/2017 - Els Arquitectes Modernistes del Camp de Tarragona

foto acte presentació Cicel Conferencies

Cicle de conferències “Els Arquitectes Modernistes del Camp de Tarragona” que organitza la Fundació Trencadís. Modernisme i Cultura, amb la col.laboració del Centre de Lectura de Reus, la Fundació Cultural Minerva de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona i de l’Institut d’Estudis Vallencs.

El cicle de conferències vol donar a conèixer, a més d’Antoni Gaudí, d’altres arquitectes modernistes nascuts al Camp de Tarragona i les seves obres escampades al nostre territori, i que l’han dotat d’un autèntic valor afegit patrimonial cultural per estimar i visitar.

Aquest cicle de conferències comença el dilluns 15 de maig a Tarragona, amb l’historiador Jaume Massó Carballido que presentarà l’obra d’Antoni Gaudí (Reus 1852 – Barcelona 1926), i finalitza el 9 de juliol de 2018 a Reus amb l’enginyer industrial Josep Maria Tarragona presentant l’obra de Domènec Sugrañes i Gras (Reus1878 – Barcelona 1938).

Totes les conferències començaran a les 19 h. Consulteu el tríptic del cicle de conferències (PDF)

2017-triptic-arquitectes-modern

Últimes notícies

Mini cineclub: Grans Musicals Inoblidables. Projecció de Les parapluies de Cherbourg
21/11/2017

Dimecres 22 de novembre, a la sala Emili Argilaga, projecció de la pel·lícula Les parapluies de Cherbourg (Els paraigües de Cherbourg), dins el cicle Grans Musicals Inoblidables, que organitza la …llegir més

Taller de musicoteràpia amb enfocament sistèmic
20/11/2017

La Secció de Ciències de l’Educació organitza el Taller de musicoteràpia amb enfocament sistèmic «Dóna veu al teu cor», que es desenvoluparà el dissabte 25 de novembre, de les 17.00 …llegir més

Els Amics de les Roses de Sant Feliu guardonen el Centre de Lectura
13/11/2017

Divendres passat, 10 de novembre, l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat va premiar el Centre de Lectura per la celebració del 70è aniversari del Concurs Exposició …llegir més