15/05/2017 - Rosa Molas, bibliotecària del Centre de Lectura

20170511-comiat-RMolas

El dia 8 de maig de 2017 es va celebrar l’acte de comiat institucional de la bibliotecària del Centre de Lectura Rosa Molas Capdevila amb motiu de la seva jubilació el dia 11 de maig. Rosa Molas ha treballat a la biblioteca del Centre des de 1972.

En l’acte hi van participar: el president del Centre Xavier Filella, els expresidents Josep Maria Balañà, Joan Ballester i Jordi Escoda; els exdirectors de la Biblioteca Josep Murgades, Carles Maristany, Joaquim Mallafrè i Benet Oriol. També es van incorporar al dinar de comiat: Dolors Sugranyes, actual directora de la Biblioteca per part del Consell Directiu i Josep Fàbregas, secretari general.

Últimes notícies

Mini cineclub: Grans Musicals Inoblidables. Projecció de Les parapluies de Cherbourg
21/11/2017

Dimecres 22 de novembre, a la sala Emili Argilaga, projecció de la pel·lícula Les parapluies de Cherbourg (Els paraigües de Cherbourg), dins el cicle Grans Musicals Inoblidables, que organitza la …llegir més

Taller de musicoteràpia amb enfocament sistèmic
20/11/2017

La Secció de Ciències de l’Educació organitza el Taller de musicoteràpia amb enfocament sistèmic «Dóna veu al teu cor», que es desenvoluparà el dissabte 25 de novembre, de les 17.00 …llegir més

Els Amics de les Roses de Sant Feliu guardonen el Centre de Lectura
13/11/2017

Divendres passat, 10 de novembre, l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat va premiar el Centre de Lectura per la celebració del 70è aniversari del Concurs Exposició …llegir més