31/05/2017 - Reconeixement a dos alumnes de l’Escola de Dansa

FB_IMG_1496062106398

En aquests dies en què s’està acabant el curs 2016-2017 de l’Escola de Dansa us volem fer sabedors que l’alumne Hèctor Tarro i l’alumna Txell Gil han aconseguit importants reconeixements a nivell nacional i internacional que avalen els seus mèrits i la seva professionalitat. Des del Centre de Lectura els agraïm la seva implicació en l’escola i la seva generositat que va més enllà d’una simple relació com a alumnes; dedicació que els ha fet donar suport i implicar-se en totes les activitats que des de l’Escola de Dansa s’han portat a terme i que ens han donat a conèixer com a Centre de Lectura a tots els indrets als quals s’han desplaçat i en els quals han estat reconeguts els seus mèrits.
Enhorabona!!!

Últimes notícies

Mini cineclub: Grans Musicals Inoblidables. Projecció de Les parapluies de Cherbourg
21/11/2017

Dimecres 22 de novembre, a la sala Emili Argilaga, projecció de la pel·lícula Les parapluies de Cherbourg (Els paraigües de Cherbourg), dins el cicle Grans Musicals Inoblidables, que organitza la …llegir més

Taller de musicoteràpia amb enfocament sistèmic
20/11/2017

La Secció de Ciències de l’Educació organitza el Taller de musicoteràpia amb enfocament sistèmic «Dóna veu al teu cor», que es desenvoluparà el dissabte 25 de novembre, de les 17.00 …llegir més

Els Amics de les Roses de Sant Feliu guardonen el Centre de Lectura
13/11/2017

Divendres passat, 10 de novembre, l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat va premiar el Centre de Lectura per la celebració del 70è aniversari del Concurs Exposició …llegir més