20/09/2017 - 2a Cercavila ESPORTS & ARTS

fotografia-cercavilaEl proper divendres 22 a les 18:30h us convidem a participar a la 2ª Cercavila ESPORTS & ARTS, per inaugurar els cursos de les seccions i escoles del Centre de Lectura i el Reus Deportiu.

Tots els alumnes, sense límit d’edat, esteu convocats a les 18h a les pistes exteriors del Club per iniciar la passejada, que barrejarà esportistes i artistes, i que anirà baixant pels carrers Gaudi, Pl. Llibertat, General Moragues, Llovera, Pl. Prim i Monterols. Finalitzarà a la Plaça Mercadal, on tindrà lloc la lectura d’un text de celebració del conveni entre Reus Deportiu i Centre de Lectura, a càrrec d’una família sòcia de les dues entitats.

L’acte acabarà amb dues classes dirigides, una de dansa jazz-funky i una altra de body combat, obertes a tothom que estigui present al Mercadal.
Podeu veure un vídeo de la cercavila de l’any passat en aquest enllaç:

Agraïríem que vinguéssiu vestits amb el xandall de l’Escola de Dansa o pantalons negres i una samarreta blanca i cabells recollits amb monyo. I els acompanyants amb pantalons negres i la part de dalt blanca, per lluir més encara.

El conveni entre les dues entitats permet als socis del Centre de Lectura uns avantatges al Reus Deportiu:

Les dues entitats reusenques refermem així el nostre compromís per fer xarxa entre elles, ampliant els avantatges pels socis, on cultura i esport van agafades de la mà. MOLTES GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE!

Últimes notícies

Properes activitats al Centre
19/10/2017

Dijous 19 d’octubre 19.30 h Sala Miquel Ventura Lletres del Camp: Jordi Ledesma Cicle que repassa la trajectòria literària dels escriptors del Camp de Tarragona. Jordi Ledesma explicarà la seva …llegir més

Cineclub: projecció de Frantz
11/10/2017

Frantz Divendres 13 d’octubre de 2017, a les 21 h al Teatre Bartrina. França, 2016. VO (francesa i alemanya) subtitulada. Durada: 113 minuts. Fitxa en format PDF.  

El Centre de Lectura lliura el Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal
09/10/2017

El Centre de Lectura i l’Associació Vidal Llecha van lliurar aquest divendres, 6 d’octubre, el 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal, que s’ha atorgat exaequo a l’ONG …llegir més