20/09/2017 - Comunicat del Centre de Lectura

Des del seu moment fundacional, el Centre de Lectura de Reus s’ha construït des de l’amor als matisos, ha estat propens a afavorir els debats oberts, sempre ha buscat l’expressió lliure i assossegada de totes les idees d’arrel democràtica i, en definitiva, ha estat respectuós amb la diversitat plural de la seva massa social. El Centre de Lectura és expressió de llibertat, de democràcia, de respecte als drets humans i d’irrenunciable catalanitat.

A Catalunya, i en paral·lel a la nostra ciutat, s’han produït fets en aquests dies, i especialment en el dia d’avui, que obliguen el Centre de Lectura de Reus a fer un posicionament públic en defensa del país, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir, alhora que condemna clarament i inequívoca qualsevol actuació que pugui impedir l’exercici d’aquests drets. I confia que acabi sent respectada la voluntat de la majoria del poble de Catalunya, sobretot quan s’expressa de manera cívica i pacífica.

Centre de Lectura
Reus, 20 de setembre de 2017

Últimes notícies

Presentació del llibre Joan Brossa i Antoni Tàpies. Amb cor de foc. Correspondència (1950-1991)
25/03/2024

Dimarts 9 d’abril, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, presentació del llibre Joan Brossa i Antoni Tàpies. Amb cor de foc. Correspondència (1950-1991), de Manuel Guerrero.

Presentació del llibre L’aire de les coses. L’Espinàs que va néixer el dia que va morir
25/03/2024

Dilluns 8 d’abril, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, presentació del llibre L’aire de les coses. L’Espinàs que va néixer el dia que va morir, de …llegir més

Presentació del llibre Contes de Barcelona, de Núria Naval
25/03/2024

Dissabte 6 d’abril, a les 11.30, a la sala Hortensi Güell, presentació de Contes de Barcelona, de Núria Naval. Presentació a càrrec d’Antònia Farré. Recull de cinc contes per a …llegir més