04/10/2017 - Biblioteca del Centre de Lectura

Amb l’objectiu de preservar i conservar la documentació generada al llarg d’aquests dies, relacionada amb l’1-O, la Biblioteca del Centre de Lectura fa una crida perquè els seus socis i altres particulars, entitats i institucions dipositin imatges i altres documents diversos a la nostra entitat.

D’aquesta manera la Biblioteca s’uneix a la demanda efectuada per diferents institucions i entitats (Departament de Cultura de la Generalitat, Associació d’Arxivers, etc.) que s’ha realitzat en aquest mateix sentit.

Podeu adreçar els vostres documents a la Biblioteca o, en cas d’imatges, a: biblioteca@centrelectura.cat (amb la data del document i l’autor de la imatge).

 

 

 

Últimes notícies

Properes activitats al Centre
19/10/2017

Dijous 19 d’octubre 19.30 h Sala Miquel Ventura Lletres del Camp: Jordi Ledesma Cicle que repassa la trajectòria literària dels escriptors del Camp de Tarragona. Jordi Ledesma explicarà la seva …llegir més

Cineclub: projecció de Frantz
11/10/2017

Frantz Divendres 13 d’octubre de 2017, a les 21 h al Teatre Bartrina. França, 2016. VO (francesa i alemanya) subtitulada. Durada: 113 minuts. Fitxa en format PDF.  

El Centre de Lectura lliura el Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal
09/10/2017

El Centre de Lectura i l’Associació Vidal Llecha van lliurar aquest divendres, 6 d’octubre, el 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal, que s’ha atorgat exaequo a l’ONG …llegir més