27/11/2017 - 28a Edició dels Premis Ateneus

Premi de la votació popular 2017: CREATIVITAT ARTÍSTICA

COMPARTIU I VOTEU!

L’Escola de Dansa del Centre de Lectura porta –des de fa 5 anys– el projecte «La Pe i el Cordi fan ballar a l’Escola». Més de 800 alumnes de les escoles Joan Rebull, Pi del Burgar, Celià i Artiga, Prat de la Riba, Pompeu i Fabra, Teresa i Miquel i el Col·legi Sant Josep fan possible el projecte.

Enllaç al projecte (PDF).

img-portada-pe-i-cordi

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya han convocat la 28a Edició dels Premis Ateneus. Pot optar a aquest premi qualsevol activitat artística programada en una entitat federada que destaqui per la seva qualitat, originalitat i repercussió, així com la trajectòria del grup que l’executa. A continuació us deixem l’enllaç on trobareu diferents projectes, entre els quals, el de l’Escola de Dansa del Centre. Compartiu i voteu!

http://www.ateneus.cat/votaciopopular/participacio/index.php?action=categoria&cat=2

Últimes notícies

Presentació del llibre Josep Pla i la censura invisible
11/12/2017

Dijous 14 de desembre, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre Josep Pla i la censura invisible, de Josep C. Vergés. Presentarà l’acte Guillem Martínez. …llegir més

«El lloc del femení en l’actualitat (perspectives psicoanalítiques del no-tot)»
11/12/2017

Divendres 15 de desembre, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «El lloc del femení en l’actualitat (perspectives psicoanalítiques del no-tot)», a càrrec de Rithée Cevasco, psicoanalista …llegir més

Projecció de Les demoiselles de Rochefort
11/12/2017

Dimecres 13 de desembre, a les 19.30 h a la sala Emili Argilaga, projecció de la pel·lícula Les demoiselles de Rochefort (Les senyoretes de Rochefort). Director: Jacques Demy. 120 minuts. …llegir més