30/11/2017 - XXXVII Premis Literaris Baix Camp per a joves escriptors

omniumÒmnium Baix Camp lliura el divendres 1 de desembre, a les 19.30 h, a la Sala Emili Argilaga del Centre de Lectura, els XXXVII Premis Literaris Baix Camp per a joves escriptors, que compta amb tres premis corresponents a tres gèneres diferents: el XXXVII Premi Gabriel Ferrater de Poesia, el XXXVII Premi Antoni de Bofarull de Narrativa Breu i el V Premi Josep Maria Gort i Sardà d’Assaig Breu. En aquesta edició s’han presentat a les diverses categories a concurs una vintena de treballs d’escriptors de fins a trenta anys d’arreu dels Països Catalans que opten a algun dels tres premis.

L’acte comptarà amb l’actuació d’una companyia de dansa creada especialment per a l’acte: Silencis. Prèviament, a més, i coincidint amb la commemoració de l’any Palau i Fabre, podrem veure l’espectacle poeticomusical La llavor de l’amor.., amb Norma Cano i Max Sunyer. Aquesta activitat vol commemorar, en el centenari del seu naixement, el treball i la influència que Josep Palau i Fabre, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 1999, va tenir sobre una època i diverses generacions de poetes i crítics d’art actuals. Per fer-ho, Norma Cano recitarà poemes i escrits d’art de l’autor. L’acompanyament musical, creat especialment per a l’espectacle, sorgirà de les mans virtuoses de Max Sunyer a la guitarra.

Últimes notícies

Presentació del llibre Josep Pla i la censura invisible
11/12/2017

Dijous 14 de desembre, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre Josep Pla i la censura invisible, de Josep C. Vergés. Presentarà l’acte Guillem Martínez. …llegir més

«El lloc del femení en l’actualitat (perspectives psicoanalítiques del no-tot)»
11/12/2017

Divendres 15 de desembre, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «El lloc del femení en l’actualitat (perspectives psicoanalítiques del no-tot)», a càrrec de Rithée Cevasco, psicoanalista …llegir més

Projecció de Les demoiselles de Rochefort
11/12/2017

Dimecres 13 de desembre, a les 19.30 h a la sala Emili Argilaga, projecció de la pel·lícula Les demoiselles de Rochefort (Les senyoretes de Rochefort). Director: Jacques Demy. 120 minuts. …llegir més