Escola de Lletres

Informació pel curs 2016-2017

L’Escola de Lletres de la Biblioteca del Centre de Lectura neix el curs 2011-2012 amb l’objectiu de formar persones amb inquietuds culturals a partir de cursos orientats a l’aprenentatge de coneixements pràctics i teòrics de la llengua.

Assessorament

  • Dimarts i dijous, de 18.00 a 20.00 h. a la biblioteca infantil (2a planta)
  • Inici del curs: octubre de 2016.

 

OFERTA FORMATIVA

Tallers d’escriptura

Taller d’escriptura per adults I

Professor: Ramon Sanz
Edat: a partir de 18 anys
Nombre màxim d’assistents: 15

Taller d’escriptura per adults II

Professor: Ramon Sanz
Edat: a partir de 18 anys
Nombre màxim d’assistents: 15
Per a inscriure’s és necessari haver cursat el Nivell inicial

Raccontandomi

Els millors contes italians del segle XX.

Professors: Víctor Feliu.

Adreçat a aquelles persones que no creuen que el conte sigui una novel·la retallada, a aquelles que tenen amor i curiositat per les llengües properes, a les que han sentit la meravella de l’engranatge que és un conte i s’han preguntat pel que hi ha al darrere.

Treballarem i discutirem els mecanismes del conte a partir de l’obra dels millors narradors italians del segle vint. El curs-taller es desenvoluparà en català, amb una freqüència quinzenal i metodologia participativa. Les anàlisis dels textos es faran des del punt de vista de la tècnica literària.

A les persones inscrites se’ls donarà prèviament els materials, per treballar i compartir, en format digital i també, sempre que sigui possible en àudio o vídeo. Es facilitaran els contes en català o castellà i també en italià (opcionalment).

Infantil

Taller de còmic

Taller didàctic de dibuix i còmic dirigit a nenes i nens d’entre 8 i 13 anys amb l’objectiu que els alumnes desenvolupin les seves capacitats de forma natural durant el procés creatiu de fer un còmic. Aprendran a interpretar el seu entorn diferenciant conceptes com l’espai, les distàncies, les formes, les proporcions, les llums, els volums, els colors, etc.

Professor: Antonio Gutiérrez Canales, Guti
Edat: entre 6 i 13 anys
Nombre màxim d’assistents: 15

 

Inscripcions

  1. Informeu-vos sobre les condicions per fer-se soci
  2. Doneu-vos d’alta com a socis del Centre trucant al 977 77 31 12 o bé passant directament per la secretaria del Centre de Lectura.