Si no visualitzeu correctament el contingut, feu clic aquí

Imatge de capçalera: comunicat general

DILLUNS 13 DE SETEMBRE DE 2021

Imatge de alzheimer

18.00 h - Sala Hortensi Güell

Conferència «Es pot prevenir l’alzheimer?», a càrrec de la Dra. Margarita Torrente Torné. Acte de l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp.

Imatge de opera

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Cicle «El Liceu visita Reus»: presentació de l’òpera Ariadne auf Naxos, de Richard Strauss, a càrrec de Pol Avinyó, musicòleg i crític d’òpera.

En directe a Youtube

DIMARTS 14 DE SETEMBRE DE 2021

Imatge de Napoleo

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Presentació del llibre Napoleó. La revolució i els catalans, ’Antoni Gelonch, a càrrec d’Ernest Benach i l'autor.

En directe a Youtube

DIMECRES 15 DE SETEMBRE DE 2021

Imatge de The swimmer

18.30 h - Sala Emili Argilaga

Cineclub. Cicle «Estiu i vacances: en pantalla»: The swimmer (El nedador), de Frank Perry. EUA, 1968. 95 min.

DIJOUS 16 DE SETEMBRE DE 2021

Imatge de Regina Figuerola

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Acte en record del bombardeig del Centre de Lectura de l’any 1937: presentació del documental Campanades de mort, de Coia Cruset, i lectura de poemes a càrrec d’alumnes de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus.

En directe a Youtube

DIVENDRES 17 DE SETEMBRE DE 2021

Imatge de poemari

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Presentació del poemari A l’ombra de les paraules, d’Aureli Trujillo, a càrrec d’Olga Xirinacs i el mateix autor. Premi Grandalla de Poesia 2019, Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra.

En directe a Youtube

EXPOSICIONS

  • «Obres d’art de principis del segle XX ». Fins al 8 d’octubre.
  • «Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona». Fins al 28 de setembre.

ALTRES INFORMACIONS

Entrades gratis del Teatre Bartrina per als socis: 37 horitzons i Blanca desvelada són els dos espectacles de la programació de tardor del Consorci del Teatre Bartrina per als quals els socis del Centre de Lectura tenen entrades gratis per poder assistir-hi. 37 horitzons, proposta guanyadora del Projecte Bartrina 2021, es representarà els dies 18 i 19 de setembre. Blanca desvelada, amb dramatúrgia i interpretació d’Alejandra Jiménez-Cascón i direcció de Montse Bonet, arribarà al Bartrina el 16 d’octubre. Podeu recollir les entrades a la taquilla del teatre fins a tres dies abans de les representacions.

--

La Biblioteca del Centre de Lectura us ofereix les novetats de llibres, DVD i CD del mes de setembre.

--

A l’enllaç www.clr.cat/escoles trobareu l’oferta formativa del Centre de Lectura de Reus per al curs 2021-2022. També us informem de quins passos heu de seguir per inscriure-us, així com el calendari d’assessorament i matrícula; i posem a la vostra disposició els formularis necessaris per tal que els descarregueu i els envieu per correu electrònic. El període de matriculació acaba el 30 de setembre.

--

El comitè de concessió del 37è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal ha acordat, amb data de 4 de setembre de 2021, atorgar ex aequo el guardó a Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, i a l’Associació Reus Refugi.

CANAL WHATSAPP

El Centre de Lectura obre un nou canal d’informació de les seves activitats a través del WhatsApp. El servei només estarà disponible per als socis de l’entitat. Si hi esteu interessats, heu d’omplir el següent formulari i fer-lo arribar a secretaria@centrelectura.cat

CANAL YOUTUBE

Recordeu que al nostre canal Youtube trobareu les gravacions dels actes que organitzem al Centre de Lectura. Us recomanem que us en feu subscriptors. És de franc i rebreu informació puntual del que hi anem inserint.