Si no visualitzeu correctament el contingut, feu clic aquí

Imatge de capçalera: comunicat general

DILLUNS 20 DE SETEMBRE DE 2021

Imatge infant mascareta

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Cicle «Els estralls d’una pandèmia». Conferència «Els efectes de la pandèmia en la socialització dels infants i adolescents», a càrrec de la psiquiatra Belén Pardo Garde i del psicòleg Lluís Andreu Bertran.

En directe a Youtube

DIMECRES 22 DE SETEMBRE DE 2021

Imatge de La piscine

18.30 h - Sala Emili Argilaga

Cineclub. Cicle «Estiu i vacances: en pantalla»: La piscine (La piscina), de Jacques Deray. França, 1969. 120 min.

DIJOUS 23 DE SETEMBRE DE 2021

Imatge de portada de la Revista Digital

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Presentació de la Revista del Centre de Lectura corresponent al 2n quadrimestre de 2021, que inclou el monogràfic "Aturem el feixisme", amb la intervenció d'Agnès Toda, directora de la revista, i la col·laboració de Safareig Poètic.

En directe a Youtube

EXPOSICIONS

  • «Obres d’art de principis del segle XX ». Fins al 8 d’octubre.
  • «Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona». Fins al 28 de setembre.

ALTRES INFORMACIONS

Entrades gratis del Teatre Bartrina per als socis: Blanca desvelada, amb dramatúrgia i interpretació d’Alejandra Jiménez-Cascón i direcció de Montse Bonet, el 16 d’octubre. Podeu recollir les entrades a la taquilla del teatre fins a tres dies abans de les representacions.

--

A l’enllaç www.clr.cat/escoles trobareu l’oferta formativa del Centre de Lectura de Reus per al curs 2021-2022. També us informem de quins passos heu de seguir per inscriure-us, així com el calendari d’assessorament i matrícula; i posem a la vostra disposició els formularis necessaris per tal que els descarregueu i els envieu per correu electrònic. El període de matriculació acaba el 30 de setembre.

CANAL WHATSAPP

El Centre de Lectura obre un nou canal d’informació de les seves activitats a través del WhatsApp. El servei només estarà disponible per als socis de l’entitat. Si hi esteu interessats, heu d’omplir el següent formulari i fer-lo arribar a secretaria@centrelectura.cat

CANAL YOUTUBE

Recordeu que al nostre canal Youtube trobareu les gravacions dels actes que organitzem al Centre de Lectura. Us recomanem que us en feu subscriptors. Últims continguts que hi podeu trobar: