Si no visualitzeu correctament el contingut, feu clic aquí

Imatge de capçalera: comunicat general

DILLUNS 22 DE NOVEMBRE DE 2021

Imatge

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

«Any Bofarull»
Conferència «La llàgrima i l’espasa: la poesia d’Antoni Bofarull», a càrrec de Jordi Ginebra. Lectura de textos a càrrec del col·lectiu En Veu Alta.

En directe a Youtube

DIMARTS 23 DE NOVEMBRE DE 2021

Imatge

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

«10 anys sense Ramon Amigó»
Conferència «Ramon Amigó, un clàssic entre nosaltres», a càrrec d’Eugeni Perea, escriptor, historiador i onomasiòleg. L’acte s’ha organitzat amb motiu del desè aniversari de la mort de Ramon Amigó, que fou president del Centre de Lectura entre els anys 1973 i 1975.

En directe a Youtube

DIMECRES 24 DE NOVEMBRE DE 2021

Imatge

18.30 h - Sala Emili Argilaga

Cineclub
«Jean-Luc Godard, director nova onada»
Alphaville. França, 1965. 99 min.

DIJOUS 25 DE NOVEMBRE DE 2021

Imatge

18.00 h - Sala Emili Argilaga

18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat: Los Rodríguez y el más allá, de Paco Arango. España, 2019. 116 min. Presentació a càrrec de Joaquim Besora, membre de la Secció de Ciències Socials, Polítiques i Econòmiques del Centre de Lectura. Entrada lliure.

DIVENDRES 26 DE NOVEMBRE DE 2021

Imatge

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Presentació del llibre El asesinato del general Prim. A través del estudio del sumario incoado, de José M. Fontana i Alfredo Redondo. Hi participaran els mateixos autors, Oriol Pi de Cabanyes, prologuista del llibre, i Joan María Thomas, professor de la URV.

En directe a Youtube

Imatge

19.30 h - Teatre Bartrina

Cineclub
Fa yeung nin wa (Desitjant estimar), de Wong Kar-Wai. Hong Kong, 2000. VOS. 95 min. Venda anticipada d’entrades: els dimecres i dijous, de 18.00 a 20.00. Socis: 3 € / No socis: 6 €.

DISSABTE 27 DE NOVEMBRE DE 2021

10.00 h - Sala Emili Argilaga

V Jornades Reus Refugi, dedicades al tema «Migracions i drets humans». L’associació Reus Refugi organitza aquesta jornada, que enguany tindrà lloc al Centre de Lectura. En podeu consultar el programa a

https://reusrefugi.cat/

EXPOSICIONS

  • «Dones artistes oblidades per la història», d’Isabel Jover. Fins al 26 de novembre.

POSTALS DE L'ANY 1934

Tenim a disposició dels socis i del públic interessat unes col·leccions de 12 postals del Centre de Lectura de l’any 1934, que podeu adquirir a la Secretaria al preu de 3 € per als socis i 4 € per als no socis. També disposem de carnets de socis amb el reglament de l’entitat de 1934, amb el preu de 2 € per als socis i 3 € per als no socis.

TEATRE BARTRINA

Ja podeu reservar les entrades per assistir a les pròximes converses del projecte «Prosceni Reddis Bartrina: trobades amb creadors». La pròxima és el 23 de novembre, amb el director Lluís Pasqual. Les entrades són gratuïtes i les podeu reservar en aquest enllaç: https://tuit.cat/b2t7H

CANAL WHATSAPP

El Centre de Lectura obre un nou canal d’informació de les seves activitats a través del WhatsApp. El servei només estarà disponible per als socis de l’entitat. Si hi esteu interessats, heu d’omplir el següent formulari i fer-lo arribar a secretaria@centrelectura.cat

CANAL YOUTUBE

Recordeu que al nostre canal Youtube trobareu les gravacions dels actes que organitzem al Centre de Lectura. Us recomanem que us en feu subscriptors. Últims continguts que hi podeu trobar: