Si no visualitzeu correctament el contingut, feu clic aquí

Imatge de capçalera: comunicat general

DIMARTS 18 DE GENER DE 2022

Imatge

17.30 h - Sala Emili Argilaga

Presentació del llibre Sort-Tel-Aviv. Dues bessones separades pel nazisme, de Josep Calvet. Activitat de l’Associació de Relacions Culturals Catalunya Israel (ARCCI).

Imatge

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Conferència «L’equip que mai caminava sol. L’impacte ciutadà i mediàtic del gran Reus Deportiu», a càrrec del periodista Josep Cruset. Acte organitzat amb motiu de l’exposició «El Reus de les sis copes. Joan Sabater i l’època daurada de l'hoquei reusenc» del Museu Salvador Vilaseca.

En directe a Youtube

DIMECRES 19 DE GENER DE 2022

Imatge

18.30 h - Sala Emili Argilaga

Cineclub
Cicle «Robots en pantalla»
Metropolis, de Fritz Lang. Alemanya, 1927. Muda. 153 min.

DIJOUS 20 DE GENER DE 2022

Imatge

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Presentació de la novel·la Estimat Pablo, de Maria Jaén.

En directe a Youtube

DIVENDRES 21 DE GENER DE 2022

Imatge

19.00 h - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Presentació del llibre Del procés a la revolta: crònica en primera persona dels dies que els carrers van dir prou, d'Eduard Ballesté Isern, Albert Mercadé Massó i Pau Venteo Coll.

En directe a Youtube

DISSABTE 22 DE GENER DE 2022

Imatge

11.00 h - Sala Emili Argilaga

Cicle «CineXic, cinema per a infants»
Ernest & Celestine. Contes d’hivern, de Benjamin Renner, Stéphane Aubier, Vincent Patar. França, 2017. 52 min. Pel·lícula recomanada per a infants de 3 a 7 anys.
Entrades: gratuïtes per a la canalla. Adults: 2 €

EXPOSICIONS

  • «Restes del palau Fortuny Madrazo a Venècia», de Sara Dalmau». Fins al 5 de febrer
  • «Esta puerta, esta ventana», d’Alex Reynolds. Fins al 27 de febrer.

EL CENTRE DE LECTURA SE SUMA AL CINEXIC

El Centre de Lectura de Reus s’ha adherit al CineXic, un circuit estable de programació regular de cinema familiar en català, que serà present a nou ateneus de Catalunya i que promou Òmnium Cultural, amb la col·laboració de Drac Màgic i MODIband.

L’objectiu de CineXic és contribuir a crear nous hàbits de consum cultural, generant nous públics i regenerant-ne els existents. Les sales i espais adherits a aquesta iniciativa projectaran una pel·lícula al mes dirigida a un públic familiar d’entre 3 i 12 anys i triada amb els requisits de tenir qualitat artística i pedagògica, oferir perspectiva de gènere, respecte a la diversitat i foment dels drets socials i universals.

CineXic arrencarà al Centre de Lectura el 22 de gener, a les 11.00, amb la projecció de la pel·lícula d’animació Ernest & Celestine. Contes d’hivern, de Benjamin Renner, Stéphane Aubier, Vincent Patar. França, 2017. Pel·lícula recomanada per a infants de 3 a 7 anys. Durada: 52 minuts.

LLICÈNCIES FEEC 2022

Els socis del Centre de Lectura que vulgueu tramitar la llicència 2022 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ja ho podeu fer. Podeu venir presencialment a la secretaria del Centre o enviant a secretaria@centrelectura.cat el document de la petició de la targeta federativa i el justificant de pagament.

POSTALS DE L'ANY 1934

Tenim a disposició dels socis i del públic interessat unes col·leccions de 12 postals del Centre de Lectura de l’any 1934, que podeu adquirir a la Secretaria al preu de 3 € per als socis i 4 € per als no socis. També disposem de carnets de socis amb el reglament de l’entitat de 1934, amb el preu de 2 € per als socis i 3 € per als no socis.

CONSORCI DEL TEATRE BARTRINA

A partir del 12 de gener, i fins a tres dies abans de l’espectacle, els socis podeu passar a recollir les entrades gratuïtes del Teatre Bartrina de la programació hivern-primavera 2022. Els espectacles proposats són: Una llum tímida, de la Cia. Cicatriz, que es representarà el 19 de febrer; i Els àngels no tenen fills, de Clàudia Cedó, que es representarà el 19 de març.

CANAL WHATSAPP

El Centre de Lectura obre un nou canal d’informació de les seves activitats a través del WhatsApp. El servei només estarà disponible per als socis de l’entitat. Si hi esteu interessats, heu d’omplir el següent formulari i fer-lo arribar a secretaria@centrelectura.cat

CANAL YOUTUBE

Recordeu que al nostre canal Youtube trobareu les gravacions dels actes que organitzem al Centre de Lectura. Us recomanem que us en feu subscriptors. Últims continguts que hi podeu trobar: