14/09/2021 - Conveni entre el Centre de Lectura i la Unió de Botiguers

El Centre de Lectura i la Unió de Botiguers de Reus han signat avui, 14 de setembre de 2021, un conveni que regularà la col·laboració entre les dues entitats per organitzar activitats de manera conjunta que beneficiïn culturalment els respectius associats.

El conveni, que té una durada d’un any, preveu que el Centre de Lectura cedeixi a la Unió de Botiguers els espais que necessiti per a les seves reunions i activitats fins a un màxim de tres cops l’any. També organitzarà visites guiades a l’entitat per als socis i clients de la Unió de Botiguers, les primeres de les quals tindran lloc el 6 i el 13 d’octubre, a les 15.30. D’altra banda, la Unió de Botiguers divulgarà les activitats del Centre de Lectura a través dels seus canals de difusió.

El conveni l’han signat Lluís Miquel Pérez, president del Centre de Lectura; i Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers.

Últimes notícies

Conferència «El activismo social frente a los déficits democráticos»
21/09/2021

Divendres 1 d’octubre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, «XXXVII Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal»: conferència «El activismo social frente a los déficits …llegir més

Presentació de l’Associació per la Defensa dels Drets de la Comunitat Musulmana
21/09/2021

Dijous 30 de setembre, a les 17.30, a la sala Emili Argilaga, presentació de l’Associació per la Defensa dels Drets de la Comunitat Musulmana (ADEDCOM) de Reus.

Visita guiada a l’exposició «Obres d’art de principis del segle XX
21/09/2021

Dijous 30 de setembre, a les 19.00, a la sala Fortuny, visita guiada a l’exposició «Obres d’art de principis del segle XX», a càrrec de Quim Torres, comissari de la …llegir més