Presentació de la novel·la Secundaris de Núria Cadenes

SECUNDARISDimarts 22 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, cicle Els dimarts de l’Òmnium i el Centre de Lectura: presentació de la novel·la Secundaris, de Núria Cadenes.

Des del Turó de la Peira, els Jocs Olímpics de 1992 s’han viscut amb menys entusiasme que en altres llocs de la ciutat. Quan tothom fa recompte de medalles, les famílies protagonistes de la novel·la fan recompte de pèrdues; l’aluminosi i la misèria arrasen el barri a marxes forçades i cadascú ha de trobar la manera de salvar l’essencial. Enmig de la batalla, el Sergi ha mort un home i la Conxi sobreviu a la presó acusada d’un delicte que no ha comès.

Núria Cadenes (Barcelona, 1970) és una de les narradores més especials del país i amb una veu més inconfusible. Amb la novel·la Tota la veritat va guanyar el premi Crims de Tinta l’any 2016. Ja s’havia guanyat molts lectors amb obres com AZ i El banquer.

Últimes notícies

Escoles i tallers. Informació i assessorament curs 2019/2020
30/07/2019

Les escoles del Centre de Lectura atendran les sol·licituds d’informació i assessorament per al curs 2019/2010. El calendari és el que adjuntem.

Taller de sumi-E: «Diàlegs de tinta i aigua»
25/07/2019

El 12 de setembre s’obre el termini per inscriure’s al taller de sumi-E pintura zen «Diàlegs de tinta i aigua», que s’impartirà al Centre de Lectura els dies 8, 15 …llegir més

Estrena del documental Ateneus: llavor de llibertat
24/07/2019

La Federació d’Ateneus de Catalunya convida els socis del Centre de Lectura de Reus a l’estrena del documental Ateneus: llavor de llibertat, que es va rodar en part a l’entitat. …llegir més