Presentació de la novel·la Secundaris de Núria Cadenes

SECUNDARISDimarts 22 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, cicle Els dimarts de l’Òmnium i el Centre de Lectura: presentació de la novel·la Secundaris, de Núria Cadenes.

Des del Turó de la Peira, els Jocs Olímpics de 1992 s’han viscut amb menys entusiasme que en altres llocs de la ciutat. Quan tothom fa recompte de medalles, les famílies protagonistes de la novel·la fan recompte de pèrdues; l’aluminosi i la misèria arrasen el barri a marxes forçades i cadascú ha de trobar la manera de salvar l’essencial. Enmig de la batalla, el Sergi ha mort un home i la Conxi sobreviu a la presó acusada d’un delicte que no ha comès.

Núria Cadenes (Barcelona, 1970) és una de les narradores més especials del país i amb una veu més inconfusible. Amb la novel·la Tota la veritat va guanyar el premi Crims de Tinta l’any 2016. Ja s’havia guanyat molts lectors amb obres com AZ i El banquer.

Últimes notícies

Cineclub: Cold War, de Pawel Pawlikowski
19/02/2019

Divendres 22 de febrer, a les 21.00 h, al Teatre Bartrina, cineclub: projecció de la pel·lícula Cold War (Guerra freda), de Pawel Pawlikowski. Polònia, 2018. VOS. 88 min.

Presentació del llibre La taula del mirall, de Guillem Puig
19/02/2019

Divendres 22 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre La taula del mirall. L’Ateneu i l’associacionisme cultural i polític a la Selva del …llegir més

Els treballadors i treballadores del Centre de Lectura s’adhereixen a la vaga del 21F
18/02/2019

Els treballadors i les treballadores del Centre de Lectura s’adhereixen a la vaga del 21 de febrer, convocada per la Intersindical-CSC. Per aquesta raó, han canviat de data les activitats …llegir més