Si no visualitzeu correctament el contingut, feu clic aquí

Imatge de capçalera: comunicat general

DIMARTS 21 DE MARÇ DE 2023

Imatge

19.00 - Sala Emili Argilaga i sala virtual

«Dia Mundial de la Poesia 2023»

Lectura de poemes de Francesc Vicent Garcia (Rector de Vallfogona) i Xavier Amorós. Presentació a càrrec de M. Lluïsa Amorós i Fina Masdéu.

DIMECRES 22 DE MARÇ DE 2023

18.30 - Vestíbul

Inauguració de l’exposició fotogràfica «Mitja marató rural de Reus», del col·lectiu Fotocat.cat. Fins al 30 de març.

Imatge

18.30 - Sala Emili Argilaga

Cineclub

«Fernando Fernán Gómez»
El viaje a ninguna parte, de Fernando Fernán Gómez. Espanya, 1986. 134 min.

DIJOUS 23 DE MARÇ DE 2023

Imatge

19.00 - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Presentació de la novel·la Aquella colla de fills del 68, de Toni Rodríguez Pujol, a càrrec de Josep Francesc Valls i l’autor. Lectura de poemes a càrrec de Mercè Folch.

El periodista Toni Rodríguez Pujol recrea en aquesta novel·la l’anomenada «intifada del Besós» de 1990: els greus aldarulls que es van produir arran del projecte de construcció d’habitatges de protecció oficial per a veïns provinents del barri limítrof de la Mina.

Imatge

19.30 - Sala Rosa Magrané

Projecció Noruega, a càrrec de Maria Toldrà i Jordi Domingo.

DIVENDRES 24 DE MARÇ DE 2023

Imatge

19.00 - Sala Emili Argilaga i sala virtual

Conferència «Els republicans als camps nazis», a càrrec de Rosa Toran, historiadora. Activitat del Campus Extens de la URV a Reus.

DISSABTE 25 DE MARÇ DE 2023

Imatge

11.00 - Sala Emili Argilaga

«CineXic, cinema per a infants»

El cargol i la balena, de Max Lang i Daniel Snaddon. Regne Unit, 2019. 51 min. Recomanada a partir de 3 anys.

EXPOSICIONS

  • Vestíbul de la Biblioteca: «Centenari de Joan Merli com a editor (1923-2023). Fins al 29 de març.
  • Vestíbul de la Biblioteca: «Dones del Centre de Lectura (1921-1975)». Fins al 6 d’abril.
  • «Seaside Pier», d’Albert Macaya. Fins a l’1 d’abril.

CRIDA ALS SOCIS AMB MOTIU DE L’ANY AMORÓS

Durant el 2023 celebrarem el centenari del naixement de Xavier Amorós (Reus, 1923-2023). Des del Centre de Lectura ens en volem fer ressò amb l’enregistrament de petites càpsules audiovisuals (màxim 45 segons), en què els nostres socis ens expliquin les diferents vivències que van tenir amb ell, relacionades amb l’entitat. Si voleu participar en aquesta iniciativa, us podeu inscriure a: biblioteca@centrelectura.cat o presencialment a la Biblioteca abans de l’1 de maig de 2023. Ens posarem en contacte amb vosaltres per acordar dia i hora de la gravació. Us agraïm a l’avançada que hi vulgueu col·laborar.

LABORATORI INTEGRAL DEL SER

Cada dimarts, de 16.00 a 17.15, a la sala Hortensi Güell, Magda Barceló, coach i facilitadora, guiarà les activitats del Laboratori integral del ser, un espai grupal en què, a través de diverses metodologies, es cultivaran el ser i l’autoconeixement. L’objectiu és afavorir el desenvolupament de la consciència. Preu per sessió: 5 euros (socis) / 10 euros (no socis).

Imatge

ENTRADES DEL TEATRE BARTRINA PER ALS SOCIS DEL CENTRE DE LECTURA

Els socis i sòcies del Centre de Lectura teniu entrades gratuïtes per assistir a espectacles de la programació hivern-primavera 2023 del Consorci del Teatre Bartrina. Podeu escollir entre les obres La gran Pas, que es representarà el 26 de març, i Hamlet 0.1., el 15 d’abril. Podeu passar a recollir les entrades a la taquilla del mateix teatre.

CONSULTA EN LÍNIA DE LES DADES DE L’ESTACIÓ METEOROLÒGICA DEL CLR

Ja podeu consultar les dades de l’estació meteorològica del Centre de Lectura accedint a la web: https://meteo.centrelectura.cat/. El registre de dades en línia va començar el dia 21 de novembre de 2022 i s’actualitza cada cinc minuts. Les dades generades són informatives, no tenen caràcter oficial i s'han de validar.

CANAL YOUTUBE

Recordeu que al nostre canal Youtube trobareu les gravacions dels actes que organitzem al Centre de Lectura. Us recomanem que us en feu subscriptors. Últims continguts que hi podeu trobar: