6è Congrés d’Ateneus de Catalunya

congrésEl 26 de gener tindrà lloc la inauguració del 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Després de 10 anys, les entitats culturals del país ens tornem a reunir en un procés participatiu que durarà gairebé 5 mesos, de gener a maig, i que ha de servir per repassar la feina feta, actualitzar les estratègies compartides i marcar conjuntament les línies de futur del moviment ateneístic català.

El procés de debat comptarà amb 8 jornades de debat presencial en 4 punts diferents del territori on tenim presència ateneística. Al Centre de Lectura, les sessions tindran lloc els dies 16 de febrer i 30 de març. A més, aquesta edició del Congrés compta amb una eina de debat virtual que ens ajudarà a fer aquest procés més democràtic i extens. Aquesta eina és la Plataforma Decidim, una eina que ens permetrà debatre sobre les temàtiques d’interès plantejades pel Congrés, fer propostes i donar suport a idees noves. És a la Plataforma on també es podran consultar el dia, hora i lloc de les trobades presencials, així com s’hi aniran publicant els avenços ens els debats i, finalment, les conclusions.

Els socis i les sòcies del Centre de Lectura podeu participar en el congrés. Més informació a www.ateneus.cat/congres

congréscongrés1

Últimes notícies

Escoles i tallers. Informació i assessorament curs 2019/2020
30/07/2019

Les escoles del Centre de Lectura atendran les sol·licituds d’informació i assessorament per al curs 2019/2010. El calendari és el que adjuntem.

Taller de sumi-E: «Diàlegs de tinta i aigua»
25/07/2019

El 12 de setembre s’obre el termini per inscriure’s al taller de sumi-E pintura zen «Diàlegs de tinta i aigua», que s’impartirà al Centre de Lectura els dies 8, 15 …llegir més

Estrena del documental Ateneus: llavor de llibertat
24/07/2019

La Federació d’Ateneus de Catalunya convida els socis del Centre de Lectura de Reus a l’estrena del documental Ateneus: llavor de llibertat, que es va rodar en part a l’entitat. …llegir més