6è Congrés d’Ateneus de Catalunya

congrésEl 26 de gener tindrà lloc la inauguració del 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Després de 10 anys, les entitats culturals del país ens tornem a reunir en un procés participatiu que durarà gairebé 5 mesos, de gener a maig, i que ha de servir per repassar la feina feta, actualitzar les estratègies compartides i marcar conjuntament les línies de futur del moviment ateneístic català.

El procés de debat comptarà amb 8 jornades de debat presencial en 4 punts diferents del territori on tenim presència ateneística. Al Centre de Lectura, les sessions tindran lloc els dies 16 de febrer i 30 de març. A més, aquesta edició del Congrés compta amb una eina de debat virtual que ens ajudarà a fer aquest procés més democràtic i extens. Aquesta eina és la Plataforma Decidim, una eina que ens permetrà debatre sobre les temàtiques d’interès plantejades pel Congrés, fer propostes i donar suport a idees noves. És a la Plataforma on també es podran consultar el dia, hora i lloc de les trobades presencials, així com s’hi aniran publicant els avenços ens els debats i, finalment, les conclusions.

Els socis i les sòcies del Centre de Lectura podeu participar en el congrés. Més informació a www.ateneus.cat/congres

congréscongrés1

Últimes notícies

Cineclub: Cold War, de Pawel Pawlikowski
19/02/2019

Divendres 22 de febrer, a les 21.00 h, al Teatre Bartrina, cineclub: projecció de la pel·lícula Cold War (Guerra freda), de Pawel Pawlikowski. Polònia, 2018. VOS. 88 min.

Presentació del llibre La taula del mirall, de Guillem Puig
19/02/2019

Divendres 22 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre La taula del mirall. L’Ateneu i l’associacionisme cultural i polític a la Selva del …llegir més

Els treballadors i treballadores del Centre de Lectura s’adhereixen a la vaga del 21F
18/02/2019

Els treballadors i les treballadores del Centre de Lectura s’adhereixen a la vaga del 21 de febrer, convocada per la Intersindical-CSC. Per aquesta raó, han canviat de data les activitats …llegir més