Concurs Exposició Nacional de Roses

74è Concurs Exposició Nacional de Roses: #rosesCdL2021

El Centre de Lectura de Reus convoca #rosesCdL2021, un concurs i exposició fotogràfic virtual de roses amb l’objectiu de mantenir viu, en temps de pandèmia, l’esperit del Concurs Exposició Nacional de Roses: promoure els valors, artístics i culturals d’aquest símbol floral de la ciutat de Reus.

Bases 2021

1- El concurs exposició #rosesCdL2021 se celebrarà del 19 al 30 d’abril a les xarxes socials del Centre de Lectura: Facebook i Instagram.

2- La participació està oberta als cultivadors amateurs i al públic en general.

3- S’estableixen les categories:

  • Rosa Centre de Lectura
  • Rosa Centre de Lectura 1859
  • Rosa Ciutat de Reus
  • Rosa Albert Via
  • Composició floral
  • La millor rosa

4- Totes les imatges hauran de ser captades amb el telèfon mòbil o amb una càmera fotogràfica. L’organització comprovarà el compliment d’aquest punt i desqualificarà aquelles fotografies que no s’hi ajustin.

5- Els concursants podran presentar només 1 fotografia per categoria i només la podran penjar en una de les dues xarxes socials: o a Facebook o a Instagram.

6- Les imatges es pujaran a les xarxes socials amb 2 etiquetes: #rosesCdL2021 i l’etiqueta de la varietat de la rosa que hagin escollit:

#rosacentredelectura
#rosacentredelectura1859
#rosaciutatdereus
#rosaalbertvia
#composiciófloral
#lamillorrosa

7- Un jurat nomenat per l’organització decidirà les imatges guanyadores de cada modalitat. A més a més, entre totes les imatges presentades, es donarà un premi a la fotografia més artística.

8- La proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis tindrà lloc dissabte 8 de maig a les 12.00 al Teatre Bartrina.

9- Els concursants que no s’ajustin a aquesta normativa seran desqualificats.

Cartells anteriors

Amics de les Roses 2017