30/03/2021 - 74è Concurs Exposició Nacional de Roses: #rosesCdL2021

El Centre de Lectura de Reus convoca #rosesCdL2021, un concurs i exposició fotogràfic virtual de roses amb l’objectiu de mantenir viu, en temps de pandèmia, l’esperit del Concurs Exposició Nacional de Roses: promoure els valors, artístics i culturals d’aquest símbol floral de la ciutat de Reus.

1- El concurs exposició #rosesCdL2021 se celebrarà del 19 al 30 d’abril a les xarxes socials del Centre de Lectura: Facebook i Instagram.

2- La participació està oberta als cultivadors amateurs i al públic en general.

3- S’estableixen les categories:

• Rosa Centre de Lectura
• Rosa Centre de Lectura 1859
• Rosa Ciutat de Reus
• Rosa Albert Via
• Composició floral
• La millor rosa

4- Totes les imatges hauran de ser captades amb el telèfon mòbil o amb una càmera fotogràfica. L’organització comprovarà el compliment d’aquest punt i desqualificarà aquelles fotografies que no s’hi ajustin.

5- Els concursants podran presentar només 1 fotografia per categoria i només la podran penjar en una de les dues xarxes socials: o a Facebook o a Instagram.

6- Les imatges es pujaran a les xarxes socials amb 2 etiquetes: #rosesCdL2021 i l’etiqueta de la varietat de la rosa que hagin escollit:

#rosacentredelectura
#rosacentredelectura1859
#rosaciutatdereus
#rosaalbertvia
#composiciófloral
#lamillorrosa

7- Un jurat nomenat per l’organització decidirà les imatges guanyadores de cada modalitat. A més a més, entre totes les imatges presentades, es donarà un premi a la fotografia més artística.

8- La proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis tindrà lloc dissabte 8 de maig a les 12.00 al Teatre Bartrina.

9- Els concursants que no s’ajustin a aquesta normativa seran desqualificats.

Últimes notícies

#laculturaacasa: Contes per somiar
13/04/2021

Nova sessió del cicle «Contes per somiar», que el Centre de Lectura organitza per als infants ingressats a l’Hospital de Sant Joan de Reus: El príncep ventafocs, de Babette Cole. …llegir més

Conferència «Salvador Vilaseca, entre la medicina i l’arqueologia»
12/04/2021

Dijous 15 d’abril, a les 18.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, cicle «Personatges de Reus»: conferència «Salvador Vilaseca, entre la medicina i l’arqueologia», a càrrec de Jaume Massó, …llegir més

Cineclub: Marnie, d’Alfred Hitchcock
12/04/2021

Dimecres 14 d’abril, a les 18.30, Cineclub. Cicle «Sean Connery, actor»: Marnie, d’Alfred Hitchcock. EUA, 1964. VOS. 129 min.