13/11/2017 - Els Amics de les Roses de Sant Feliu guardonen el Centre de Lectura

foto1Divendres passat, 10 de novembre, l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat va premiar el Centre de Lectura per la celebració del 70è aniversari del Concurs Exposició Nacional de Roses de Reus, així com per la contribució de la nostra entitat a la difusió de la tradició roserística de Catalunya. Va recollir i agrair el guardó Hèctor Fort en representació del Consell Directiu.

El lliurament es va fer al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat i en el marc de Roses a la tardor, una exposició que organitzen cada any els Amics de les Roses. Aquesta associació es va fundar l’any 2003 per fomentar el coneixement de les roses en tots els seus àmbits  i difondre la cultura i la tradició roserístiques de Sant Feliu de Llobregat com a ciutat de les roses.

foto1foto2

Últimes notícies

Última projecció del cicle «Clàssics del cinema italià»: Il capitale umano
20/03/2018

Dimecres 21 de març, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, última projecció del cicle «Clàssics del cinema italià»: Il capitale umano (El capital humà). Director: Paolo Virzi …llegir més

Dia Mundial de la Poesia: lectura de poemes de J. V. Foix
20/03/2018

Dimecres 21 de març, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, lectura de poemes de J.V. Foix, amb motiu del 125è aniversari del seu naixement. La lectura anirà …llegir més

Presentació del llibre Delirios y debilidades i conferència «La gent normal m’esgarrifa»
19/03/2018

Dimarts 20 de març, a les 20.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre Delirios y debilidades i conferència «La gent normal m’esgarrifa», a càrrec d’Antoni Vicens, psicoanalista. …llegir més