30/11/2017 - XXXVII Premis Literaris Baix Camp per a joves escriptors

omniumÒmnium Baix Camp lliura el divendres 1 de desembre, a les 19.30 h, a la Sala Emili Argilaga del Centre de Lectura, els XXXVII Premis Literaris Baix Camp per a joves escriptors, que compta amb tres premis corresponents a tres gèneres diferents: el XXXVII Premi Gabriel Ferrater de Poesia, el XXXVII Premi Antoni de Bofarull de Narrativa Breu i el V Premi Josep Maria Gort i Sardà d’Assaig Breu. En aquesta edició s’han presentat a les diverses categories a concurs una vintena de treballs d’escriptors de fins a trenta anys d’arreu dels Països Catalans que opten a algun dels tres premis.

L’acte comptarà amb l’actuació d’una companyia de dansa creada especialment per a l’acte: Silencis. Prèviament, a més, i coincidint amb la commemoració de l’any Palau i Fabre, podrem veure l’espectacle poeticomusical La llavor de l’amor.., amb Norma Cano i Max Sunyer. Aquesta activitat vol commemorar, en el centenari del seu naixement, el treball i la influència que Josep Palau i Fabre, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 1999, va tenir sobre una època i diverses generacions de poetes i crítics d’art actuals. Per fer-ho, Norma Cano recitarà poemes i escrits d’art de l’autor. L’acompanyament musical, creat especialment per a l’espectacle, sorgirà de les mans virtuoses de Max Sunyer a la guitarra.

Últimes notícies

Any Fabra: conferència «La Catalunya que va viure Fabra: de finals del XIX fins a l’exili»
23/02/2018

Dilluns 26 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «La Catalunya que va viure Fabra: de finals del XIX fins a l’exili», a càrrec de …llegir més

Cineclub: El teu i tu
22/02/2018

Divendres 23 de febrer, a les 21.00 h, al Teatre Bartrina, projecció de Dangsinjasingwa dangsinni geot (El teu i tu), pel·lícula dirigida per Sang-soo Hong. 86 min. Corea del Sud, …llegir més

Presentació de La represión y las luchas por la memoria en Argentina y España
22/02/2018

Divendres 23 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre La represión y las luchas por la memoria en Argentina y España de Julieta …llegir més