Arnau Casanoves inaugura el cicle d’hivern de la Sala Fortuny

ARNAU CASANOVESArnau Casanoves enceta aquest divendres 12 de gener, a les 19.30 h, el cicle d’hivern d’art contemporani de la Sala Fortuny, amb la inauguració de l’exposició «Vostè és aquí».
La mostra és un recull d’obres en la seva majoria inèdites, que, com ja ens té acostumat l’artista, constitueixen una crítica social constant, on els culpables no són els poders fàctics, sinó els actes i les accions de la gent individual. En aquesta ocasió pretén que l’espectador reflexioni sobre les contradiccions d’un món 2.0. Un món caracteritzat per tenir tothom una capa d’invisibilitat teixida de píxels, on les noves tecnologies ens permeten mostrar al món unes emocions de dol o de ràbia mentre comprem a l’estranger productes innecessaris. Un món on podem mostrar diversos alter egos paral·lelament i on darrere d’una pantalla i en la intimitat podem fer aflorar, sense que es noti, la nostra personalitat real, en què la major part de les vegades acaba sent el “JO” per sobre del món.
Arnau Casanoves (Reus, 1988) ja fa força anys que té la pintura com el seu principal mitjà d’expressió, tot i que ha treballat altres tècniques com l’escultura, el gravat, la fotografia i la ceràmica, que ha procurat hibridar-les per adaptar-les a la seva expressió i buscar el seu llenguatge personal. Va acabar el grau superior de pintura a l’Escola Massana de Barcelona, també ha fet monogràfics d’escultura i ceràmica, així com estades en diversos tallers d’artistes com el de l’escultor i gravador Ramon Ferran, a Reus; el dels artistes multidisciplinaris Marcel·lí Antúnez i Begoña Egurvide, a Barcelona; i el del pintor Antonio Catalano, a Castagnole Monferrato (Itàlia).

Últimes notícies

Projecció del documental Avi, et traure d’aquí
19/07/2018

Dijous 26 de juliol, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, projecció del documental Avi, et trauré d’aquí (2013, Montse Armengou i Ricard Belis, TV3, 75 minuts). L’acte …llegir més

Els arquitectes modernistes del Camp de Tarragona: Domènec Sugrañes i Gras
04/07/2018

Dilluns 9 de juliol, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, el cicle «Els arquitectes modernistes del Camp de Tarragona» proposa la conferència «Domènec Sugrañes i Gras (Reus, …llegir més

Curs d’inici a la navegació amb veler
28/06/2018

El Centre de Lectura organitza un curs d’inici a la navegació amb veler, que impartirà Lluís Serna, capità de iot i soci del Centre de Lectura. El preu del curs …llegir més