Presentació de la novel·la El camí de les Aigües

CAMÍ DE LES AIGÜESDimarts 16 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació de la novel·la El camí de les Aigües, de Carme Martí, a càrrec de Jordi Agràs, director dels Serveis de Cultura de la Generalitat a Tarragona; i Inés Niubó, directora de l’Hospital Psiquiàtric Pere Mata.

Carme Martí (Montblanc, 1972) és llicenciada en Filologia Catalana i forma part de l’equip del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí. El seu debut com a narradora va seduir prop de 20.000 lectors de totes les edats: Un cel de plom (Amsterdam, 2012), una novel·la sobre la vida de Neus Català, supervivent catalana del camp d’extermini de Ravensbrück. El camí de les Aigües (Ara Llibres) és una història de memòria i present cuinada a foc lent durant més de cinc anys, que recull les vivències d’una cuinera de l’Espluga de Francolí al llarg del segle XX. Alguns dels escenaris de la novel·la són espais emblemàtics de Reus, com ara la casa Miró, la plaça del Mercadal, les Pescateries Velles o l’Institut Pere Mata. Publicada a l’octubre, ha tingut una gran acollida entre els lectors i lectores, mantenint-se a la llista dels llibres més venuts a Catalunya durant deu setmanes, i acaba d’arribar a la seva segona edició.

Invitació Centre Lectura Reus

Últimes notícies

Projecció del documental Avi, et traure d’aquí
19/07/2018

Dijous 26 de juliol, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, projecció del documental Avi, et trauré d’aquí (2013, Montse Armengou i Ricard Belis, TV3, 75 minuts). L’acte …llegir més

Els arquitectes modernistes del Camp de Tarragona: Domènec Sugrañes i Gras
04/07/2018

Dilluns 9 de juliol, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, el cicle «Els arquitectes modernistes del Camp de Tarragona» proposa la conferència «Domènec Sugrañes i Gras (Reus, …llegir més

Curs d’inici a la navegació amb veler
28/06/2018

El Centre de Lectura organitza un curs d’inici a la navegació amb veler, que impartirà Lluís Serna, capità de iot i soci del Centre de Lectura. El preu del curs …llegir més