09/02/2018 - 150 anys del naixement d’Evarist Fàbregas

Bust FàbregasEnguany s’escau el 150è aniversari del naixement d’Evarist Fàbregas, el gran mecenes del Centre de Lectura. Els actes de celebració comencen aquest diumenge, 11 de febrer, amb l’acte de col·locació d’una placa a la façana de la casa número 20 del carrer del Vent, on va néixer el filantrop. L’acte, que començarà a les 12 del migdia, el presidiran l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Centre de Lectura, Jaume Massó.

La nostra entitat està preparant un seguit d’actes dedicats a Fàbregas, que es realitzaran en el transcurs d’enguany. De moment, a sota del bust de Fàbregas que hi ha a les escales principals, s’ha col·locat un text on es recull un fragment de la semblança del prohom, que va escriure l’historiador Pere Anguera en el llibre Cent personatges de Baix Penedès al Montsià (1986). Us convidem que us hi atureu i que la llegiu.

 

Últimes notícies

Inauguració de l’exposició «Reus Rugby Club: 50 anys d’història»
12/11/2018

Dimecres 14 de novembre, a les 20.30 h, al vestíbul del Centre de Lectura, inauguració de l’exposició «Reus Rugby Club: 50 anys d’història», organitzada per Reus Rugby Club. L’equip de …llegir més

Projecció de la pel·lícula Avanti
12/11/2018

Dimecres 14 de novembre, a les 19.30 h, a la sala Emili Agilaga, projecció de la pel·lícula Avanti (Què va passar entre el meu pare i la teva mare?), de …llegir més

Curs «Educació per a la diversitat: l’escola inclusiva».
09/11/2018

Dimarts 13 de novembre, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «L’escola d’educació especial i la inclusiva: el dia a dia», a càrrec d’Olivia Anguren i Laura …llegir més