09/02/2018 - 150 anys del naixement d’Evarist Fàbregas

Bust FàbregasEnguany s’escau el 150è aniversari del naixement d’Evarist Fàbregas, el gran mecenes del Centre de Lectura. Els actes de celebració comencen aquest diumenge, 11 de febrer, amb l’acte de col·locació d’una placa a la façana de la casa número 20 del carrer del Vent, on va néixer el filantrop. L’acte, que començarà a les 12 del migdia, el presidiran l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Centre de Lectura, Jaume Massó.

La nostra entitat està preparant un seguit d’actes dedicats a Fàbregas, que es realitzaran en el transcurs d’enguany. De moment, a sota del bust de Fàbregas que hi ha a les escales principals, s’ha col·locat un text on es recull un fragment de la semblança del prohom, que va escriure l’historiador Pere Anguera en el llibre Cent personatges de Baix Penedès al Montsià (1986). Us convidem que us hi atureu i que la llegiu.

 

Últimes notícies

Club de Lectura de novel·la negra: Matèria grisa, de Teresa Solana
20/02/2018

Dijous 22 de febrer, a les 19.30 h, a la sala de projeccions, reunió del club de lectura de novel·la negra per debatre sobre la novel·la Matèria grisa, de Teresa …llegir més

Projecció de dos documentals de Roger Borrull
20/02/2018

Dijous 22 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, projecció dels documentals En BTT a vista de dron per les illes Lofoten (Noruega) i La Transpirinenca …llegir més

Conferència «El negoci de la guerra i el seu finançament»
20/02/2018

Dijous 22 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, Pere Ortega, president del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, pronunciarà la conferència «El negoci de la …llegir més