09/02/2018 - 150 anys del naixement d’Evarist Fàbregas

Bust FàbregasEnguany s’escau el 150è aniversari del naixement d’Evarist Fàbregas, el gran mecenes del Centre de Lectura. Els actes de celebració comencen aquest diumenge, 11 de febrer, amb l’acte de col·locació d’una placa a la façana de la casa número 20 del carrer del Vent, on va néixer el filantrop. L’acte, que començarà a les 12 del migdia, el presidiran l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Centre de Lectura, Jaume Massó.

La nostra entitat està preparant un seguit d’actes dedicats a Fàbregas, que es realitzaran en el transcurs d’enguany. De moment, a sota del bust de Fàbregas que hi ha a les escales principals, s’ha col·locat un text on es recull un fragment de la semblança del prohom, que va escriure l’historiador Pere Anguera en el llibre Cent personatges de Baix Penedès al Montsià (1986). Us convidem que us hi atureu i que la llegiu.

 

Últimes notícies

Calendari de matrícules i assessorament de les escoles. Curs 2018/2019
20/07/2018

Calendari d’assessorament i matriculació de les escoles del Centre de Lectura del curs 2018/2019: Dansa, Petits Artistes, Teatre, Idiomes (anglès i italià), Lletres i Música.    

Projecció del documental Avi, et traure d’aquí
19/07/2018

Dijous 26 de juliol, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, projecció del documental Avi, et trauré d’aquí (2013, Montse Armengou i Ricard Belis, TV3, 75 minuts). L’acte …llegir més

Els arquitectes modernistes del Camp de Tarragona: Domènec Sugrañes i Gras
04/07/2018

Dilluns 9 de juliol, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, el cicle «Els arquitectes modernistes del Camp de Tarragona» proposa la conferència «Domènec Sugrañes i Gras (Reus, …llegir més