Detecció de dificultats visuals en la infància

PIA TEIXIDÓEl Centre de Lectura i Òptiques Teixidó engeguen el programa «Detecció de dificultats visuals», adreçat als infants de 6 a 9 anys que són socis, o fills de socis, de la nostra entitat. Així, a partir del 13 de març, es realitzaran avaluacions gratuïtes de les habilitats visuals dels nens i nenes, al mateix Centre de Lectura, els dilluns i dimarts de 17.30 a 20.00 h. Les persones interessades a acollir-se al programa ho han de comunicar a la secretaria de l’entitat, al tel. 977 773 112 Ext. 1.

El programa culminarà amb la conferència «Visió i aprenentatge: desenvolupament visual i cognitiu necessari per afrontar amb èxit l’aprenentatge escolar», a càrrec de M. Pia Teixidó el 12 d’abril, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga.

programa teixidóprograma teixidó 2

 

Últimes notícies

Última projecció del cicle «Clàssics del cinema italià»: Il capitale umano
20/03/2018

Dimecres 21 de març, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, última projecció del cicle «Clàssics del cinema italià»: Il capitale umano (El capital humà). Director: Paolo Virzi …llegir més

Dia Mundial de la Poesia: lectura de poemes de J. V. Foix
20/03/2018

Dimecres 21 de març, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, lectura de poemes de J.V. Foix, amb motiu del 125è aniversari del seu naixement. La lectura anirà …llegir més

Presentació del llibre Delirios y debilidades i conferència «La gent normal m’esgarrifa»
19/03/2018

Dimarts 20 de març, a les 20.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre Delirios y debilidades i conferència «La gent normal m’esgarrifa», a càrrec d’Antoni Vicens, psicoanalista. …llegir més