Inauguració de l’exposició «Pedres, roques i pretèrites», de Núria Rion

NÚRIA RIONDivendres 9 de març, a les 20.00, a la sala Fortuny, inauguració de l’exposició «Pedres, roques i pretèrites», de Núria Rion.

La manera de treballar és un assaig constant, una aproximació reiterada al territori. Canviant d’una vegada a una altra la manera de fer-ho. Amb la voluntat de conèixer, d’assimilar, tot establint contacte directe amb la matèria a través de l’experiència i la recerca d’allò pretèrit. Els treballs que presenta Núria Rion (La Canonja, 1976) a «Pedres, roques i pretèrites» s’inicien amb una acció realitzada el passat estiu al Parc Natural de la Serra de Montsant, en què s’establia una relació molt física amb les roques que conformen el Montsant: «Davant la impossibilitat d’una abraçada gegant que abraci tota la serra, estableixo una connexió directa entre el detall i el tot.»

Últimes notícies

Última projecció del cicle «Clàssics del cinema italià»: Il capitale umano
20/03/2018

Dimecres 21 de març, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, última projecció del cicle «Clàssics del cinema italià»: Il capitale umano (El capital humà). Director: Paolo Virzi …llegir més

Dia Mundial de la Poesia: lectura de poemes de J. V. Foix
20/03/2018

Dimecres 21 de març, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, lectura de poemes de J.V. Foix, amb motiu del 125è aniversari del seu naixement. La lectura anirà …llegir més

Presentació del llibre Delirios y debilidades i conferència «La gent normal m’esgarrifa»
19/03/2018

Dimarts 20 de març, a les 20.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre Delirios y debilidades i conferència «La gent normal m’esgarrifa», a càrrec d’Antoni Vicens, psicoanalista. …llegir més