Presentació del llibre Reus desaparegut de Francesc Olesti

REUS DESAPAREGUTDilluns 16 d’abril, a les 20.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre Reus desaparegut (Editorial Efadós) de Francesc Olesti, a càrrec de Jaume Massó, president del Centre de Lectura i prologuista de l’obra; i Isabel Olesti, escriptora i autora de la introducció. Reus desaparegut és un volum de la col·lecció editorial «Catalunya desapareguda», en què, a través d’una selecció de fotografies i textos de Francesc Olesti, el lector es veu transportat a un Reus del passat.

Francesc Olesti Prats (Reus, 1966) és graduat en Enologia per la UB, empresari i col·leccionista. És coautor del cinquè volum de l’obra Ager Tarraconensis: L’ager Tarraconensis i les muntanyes de Prades: un espai colonial mal conegut (2013); i del llibre Prades desaparegut (2018).

REUS DESAPAREGUT invitacio

Últimes notícies

Acte literari amb Jordi Llavina i el seu poemari Ermita
24/04/2018

Dimecres 25 d’abril, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, acte literari amb Jordi Llavina i el seu poemari Ermita (Meteora, 2017). Jordi Llavina (Gèlida, 1968) torna a …llegir més

Cicle cinema cuinat: Babettes gaestebud (El festí de Babette)
24/04/2018

Dimecres 25 d’abril, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, el cicle dedicat al cinema amb tocs gastronòmics projecta la pel·lícula Babettes gaestebud (El festí de Babette) de …llegir més

Avís sobre el WIFI del Centre de Lectura
23/04/2018

Al WIFI del Centre de Lectura s’accedirà a partir d’ara amb el carnet de soci actualitzat (amb el codi de barres). Més informació: secretaria del Centre de Lectura.