Presentació del poemari Entre marges d’Aureli Trujillo

entre margesDijous 19 d’abril, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, presentació del llibre de poemes Entre marges (Onada Edicions) d’Aureli Trujillo.

Aureli Trujillo Cabezas (Los Blázquez, Còrdova, 1955) és llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona. La seva vida professional ha transcorregut majoritàriament en una entitat financera, i és arran de la  prejubilació que va decidir reprendre allò que sempre li havia agradat: escriure. La seva obra ha estat guardonada en diversos certàmens literaris i ha publicat Dies de suau oreig (2016) i Serrell d’enigmes (2017). Entre marges recull els darrers premis i reconeixements que Trujillo ha rebut des de l’abril de 2016 fins al gener d’enguany. El silenci, la nit, el temps, el mar, els records, els sentiments, la memòria… L’essència destil·lada de la natura es dóna la mà amb els grans temes de l’existència humana, en conjunció entre els paisatges interiors i les finestres obertes al món.

ENTRE MARGES -TRU- (TAR) (3)

Últimes notícies

Acte literari amb Jordi Llavina i el seu poemari Ermita
24/04/2018

Dimecres 25 d’abril, a les 19.30 h, a la sala Miquel Ventura, acte literari amb Jordi Llavina i el seu poemari Ermita (Meteora, 2017). Jordi Llavina (Gèlida, 1968) torna a …llegir més

Cicle cinema cuinat: Babettes gaestebud (El festí de Babette)
24/04/2018

Dimecres 25 d’abril, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, el cicle dedicat al cinema amb tocs gastronòmics projecta la pel·lícula Babettes gaestebud (El festí de Babette) de …llegir més

Avís sobre el WIFI del Centre de Lectura
23/04/2018

Al WIFI del Centre de Lectura s’accedirà a partir d’ara amb el carnet de soci actualitzat (amb el codi de barres). Més informació: secretaria del Centre de Lectura.