Cicle Viatjant amb en Santi Nogués: Malta, l’últim refugi dels croats

MALTADilluns 18 de juny, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, el cicle Viatjant amb en Santi Nogués proposa la projecció de l’audiovisual Malta, l’últim refugi dels croats. Malta és un dels estats més petits de la Unió Europea, però amb gran densitat d’atractius històrics i arqueològics. La Valetta, construïda pels croats de l’Ordre de Sant Joan. Mdina i Rabat, antiga capital de l’illa i les catacumbes. Els jaciments arqueològics de Hagar Qim, Mnajdra, Tarxien i l’hipogeu de Saflieni, declarats Patrimoni de la Humanitat. Accidents naturals com la Blue Grotto. Mosta, amb una església on caben 10.000 persones, el port de Marsaxlok. L’illa de Gozo amb la  capital Victòria. La Finestra Blava, un altre accident marítim d’interès.

Últimes notícies

Estrena del conte Qui hi ha sota el barret? de Lena Paüls i Rosa Virgili
18/10/2018

Dissabte 20 d’octubre, a les 11.30 h, a la biblioteca infantil, estrena del conte Qui hi ha sota el barret?, de Lena Paüls i Rosa Virgili. La presentació del llibre …llegir més

Conferència «So i essència. Natura i música», a càrrec de Josep M. Guix
18/10/2018

Divendres 19 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «So i essència. Natura i música», a càrrec del músic i compositor Josep M. Guix. Josep M. …llegir més

Audiovisual Recull d’excursions dels dissabtes i diumenges del curs 2017-2018
17/10/2018

Dijous 18 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala Rosa Magrané, projecció de l’audiovisual Recull d’excursions dels dissabtes i diumenges del curs 2017-2018 de la Secció Excursionista i redifusió …llegir més