Any Europeu del Patrimoni Cultural

ANY EUROPEU PATRIMONIEl 2018 se celebra l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, una oportunitat única per celebrar la riquesa i diversitat del patrimoni europeu. La commemoració, aprovada pel Parlament Europeu i el Consell d’Europa el 17 de maig de 2017, vol sensibilitzar la societat sobre la història i els valors europeus, reforçar un sentiment d’identitat comú i valorar les possibilitats que ofereix el nostre patrimoni cultural per al desenvolupament de la societat.

El Centre de Lectura s’adhereix a la convocatòria del Departament de Cultura de la Generalitat i ha organitzat el dissabte 13 d’octubre dues visites guiades a la nostra entitat, per tal que els participants puguin conèixer la biblioteca patrimonial i l’important fons artístic. Les visites les guiarà Hèctor Fort a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda. Per participar-hi cal inscripció prèvia a la secretaria de l’entitat (secretaria@centrelectura.cat).

Últimes notícies

Estrena del conte Qui hi ha sota el barret? de Lena Paüls i Rosa Virgili
18/10/2018

Dissabte 20 d’octubre, a les 11.30 h, a la biblioteca infantil, estrena del conte Qui hi ha sota el barret?, de Lena Paüls i Rosa Virgili. La presentació del llibre …llegir més

Conferència «So i essència. Natura i música», a càrrec de Josep M. Guix
18/10/2018

Divendres 19 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «So i essència. Natura i música», a càrrec del músic i compositor Josep M. Guix. Josep M. …llegir més

Audiovisual Recull d’excursions dels dissabtes i diumenges del curs 2017-2018
17/10/2018

Dijous 18 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala Rosa Magrané, projecció de l’audiovisual Recull d’excursions dels dissabtes i diumenges del curs 2017-2018 de la Secció Excursionista i redifusió …llegir més