Viatjant amb en Santi Nogués: Bolívia, ciutats de Déu

Ciutats de DéuDilluns 15 d’octubre, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, el cicle Viatjant amb en Santi Nogués proposa la projecció de l’audiovisual Bolívia: ciutats de Déu. El documental proposa un recorregut per Santa Cruz de la Sierra, on hi ha les missions que van fundar els jesuïtes: San Javier, Concepción, Santa Ana, San Miguel i San Rafael. La gran afició dels indígenes per la música. La gran tasca que realitzaren els jesuïtes en fundar uns poblats amb una empremta molt característica i que anomenaren Ciutats de Déu. Les esglésies han estat restaurades i incloses en la llista de patrimoni cultural de la humanitat de la Unesco. Entrada lliure.

Últimes notícies

Estrena del conte Qui hi ha sota el barret? de Lena Paüls i Rosa Virgili
18/10/2018

Dissabte 20 d’octubre, a les 11.30 h, a la biblioteca infantil, estrena del conte Qui hi ha sota el barret?, de Lena Paüls i Rosa Virgili. La presentació del llibre …llegir més

Conferència «So i essència. Natura i música», a càrrec de Josep M. Guix
18/10/2018

Divendres 19 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «So i essència. Natura i música», a càrrec del músic i compositor Josep M. Guix. Josep M. …llegir més

Audiovisual Recull d’excursions dels dissabtes i diumenges del curs 2017-2018
17/10/2018

Dijous 18 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala Rosa Magrané, projecció de l’audiovisual Recull d’excursions dels dissabtes i diumenges del curs 2017-2018 de la Secció Excursionista i redifusió …llegir més