Presentació de la novel·la Secundaris de Núria Cadenes

SECUNDARISDimarts 22 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, cicle Els dimarts de l’Òmnium i el Centre de Lectura: presentació de la novel·la Secundaris, de Núria Cadenes.

Des del Turó de la Peira, els Jocs Olímpics de 1992 s’han viscut amb menys entusiasme que en altres llocs de la ciutat. Quan tothom fa recompte de medalles, les famílies protagonistes de la novel·la fan recompte de pèrdues; l’aluminosi i la misèria arrasen el barri a marxes forçades i cadascú ha de trobar la manera de salvar l’essencial. Enmig de la batalla, el Sergi ha mort un home i la Conxi sobreviu a la presó acusada d’un delicte que no ha comès.

Núria Cadenes (Barcelona, 1970) és una de les narradores més especials del país i amb una veu més inconfusible. Amb la novel·la Tota la veritat va guanyar el premi Crims de Tinta l’any 2016. Ja s’havia guanyat molts lectors amb obres com AZ i El banquer.

Últimes notícies

Calendari bimestral maig i juny
14/05/2024

Ja podeu consultar el calendari bimestral dels mesos de maig i juny de 2024        

ACTE CANCEL·LAT! Presentació del llibre Per què pensar?
14/05/2024

Divendres 24 de maig, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, presentació del llibre Per què pensar? de Fina Birulès, Jaume Casals Pons, Raül Garrigasait, Marta Jorba, …llegir més

Cineclub: A fuego lento, de Tran Anh Hung
14/05/2024

Dijous 23 de maig, a les 20.30, al Teatre Bartrina, Cineclub: projecció de la pel·lícula A fuego lento (La passion de Dodin Bouffant), de Tran Anh Hung. França, 2022. VOS. …llegir més