Any Europeu del Patrimoni Cultural

ANY EUROPEU PATRIMONIEl 2018 se celebra l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, una oportunitat única per celebrar la riquesa i diversitat del patrimoni europeu. La commemoració, aprovada pel Parlament Europeu i el Consell d’Europa el 17 de maig de 2017, vol sensibilitzar la societat sobre la història i els valors europeus, reforçar un sentiment d’identitat comú i valorar les possibilitats que ofereix el nostre patrimoni cultural per al desenvolupament de la societat.

El Centre de Lectura s’adhereix a la convocatòria del Departament de Cultura de la Generalitat i ha organitzat el dissabte 13 d’octubre dues visites guiades a la nostra entitat, per tal que els participants puguin conèixer la biblioteca patrimonial i l’important fons artístic. Les visites les guiarà Hèctor Fort a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda. Per participar-hi cal inscripció prèvia a la secretaria de l’entitat (secretaria@centrelectura.cat).

Últimes notícies

Projecció de l’audiovisual Trekking de l’Ausangate i Machu Picchu
22/01/2019

Dijous 24 de gener, a les 19.30 h, projecció de l’audiovisual Trekking de l’Ausangate i Machu Picchu, a càrrec de Miquel Nogués. Ho organitza: Secció Excursionista del Centre de Lectura.

Cineclub: Il Conformista de Bernardo Bertolucci
21/01/2019

Dimecres 23 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, cineclub. Cicle dedicat al director Bernado Bertolucci: Il Conformista (El conformista). Itàlia, 1970. 108 minuts. VOS. Entrada …llegir més

6è Congrés d’Ateneus de Catalunya
18/01/2019

El 26 de gener tindrà lloc la inauguració del 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Després de 10 anys, les entitats culturals del …llegir més