30/03/2022 - Bases del concurs #rosesCLR2022

El Centre de Lectura de Reus convoca el concurs fotogràfic #rosesCLR2022 amb motiu de la celebració del LXXV Concurs Exposició Nacional de Roses. L’objectiu del concurs és premiar la millor fotografia sobre roses que es pengi a l’Instagram del Centre de Lectura.

Per participar en el concurs cal tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’ús d’aquesta xarxa social (http://instagram.com/legal/terms/).

Les fotografies han de ser inèdites i de creació pròpia. S’acceptaran retocs fotogràfics (filtres d’Instagram) però no fotomuntatges. L’organització comprovarà el compliment d’aquest punt i desqualificarà les fotografies que no s’hi ajustin.

Les fotografies s’hauran de penjar entre el 15 i el 30 d’abril amb la següent informació:

1. Títol de la fotografia
2. Menció al compte d’Instagram @centredelectura
3. Hashtag obligatori: #rosesCLR2022

No hi ha límit en el nombre de fotografies que es poden penjar.

Un jurat nomenat per l’organització decidirà la imatge guanyadora del concurs. El premi es lliurarà durant la inauguració del LXXV Concurs Exposició Nacional de Roses, que tindrà lloc dissabte 7 de maig, a les 12.30, al Teatre Bartrina de Reus.

Últimes notícies

Conferència «Lideratges valents», a càrrec de Xavier López Ortín
01/12/2023

Dimarts 19 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, conferència «Lideratges valents», a càrrec de Xavier López Ortín, mestre. I amb la participació de Rosa …llegir més

Conferència «La Canadenca a la Conca de Tremp i al Segrià (1911-1917)», a càrrec del Dr. Lluís Colomés
01/12/2023

Dilluns 18 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, cicle «Les obres hidroelèctriques que van transformar el Pallars a començaments del s. XX»: conferència «La …llegir més

Excursió nadalenca a la Morera de Montsant
01/12/2023

Diumenge 17 de desembre, excursió, col·locació del pessebre i cantada de nadales a la Morera de Montsant. Acte organitzat per la secció Excursionista del Centre de Lectura.