Benvinguda

Treballar pel futur de l’entitat

Com ja deveu saber, en la darrera Assemblea General de socis, vaig ser nomenat President de la nostra entitat. Vull expressar el meu agraïment a tots aquells socis que m’heu empès a prendre la decisió de presentar-me.

No cal que us digui la il·lusió i el sentiment de responsabilitat que comporta per a mi aquesta decisió. Il·lusió que comparteixo amb tots els membres del Consell Directiu, que són socis de llarga trajectòria i acreditada preparació professional per tal de poder fer front als reptes que sens dubte comportarà la nostra gestió.

El Centre de Lectura és un element imprescindible de la ciutat i no només des del punt de vista cultural, sinó també cívic, ciutadà. N’hi ha prou amb fer un repàs a les diferents èpoques de la Revista del Centre de Lectura per tal de constatar aquestes dues obediències i constatarem com a eixos estructurals de l’Entitat, des de la seva fundació i tal com preveuen els actuals estatuts, la nostra catalanitat i l’aposta pel progrés social.

Tenim un gran potencial que són els socis, la majoria inscrits en les seccions de l’entitat, amb les quals volem comptar i impulsar-les per fer una oferta cultural àmplia i diversa, amb el suport del Consell Directiu.

És per això que pretenem fer un Pla de Futur de l’entitat, per tal d’analitzar la nostra realitat i traçar línies de treball de cara als pròxims anys. El relleu generacional, l’ampliació dels serveis als socis, un finançament suficient, una oferta cultural pròpia que ens identifiqui clarament, la difusió del que som i del que fem, que ens pugui apropar també a tots els reusencs i reusenques, són alguns dels objectius principals a assolir.

Aquest és el repte que tenim plantejat com a Entitat, que implica i compromet el Consell Directiu i requereix també la participació de tots els socis.

En definitiva, com a President vostre, us emplaço a treballar pel futur del nostre estimat Centre de Lectura de Reus.

 

Lluís Miquel Pérez Segura
President del Centre de Lectura