04/10/2017 - Biblioteca del Centre de Lectura

Amb l’objectiu de preservar i conservar la documentació generada al llarg d’aquests dies, relacionada amb l’1-O, la Biblioteca del Centre de Lectura fa una crida perquè els seus socis i altres particulars, entitats i institucions dipositin imatges i altres documents diversos a la nostra entitat.

D’aquesta manera la Biblioteca s’uneix a la demanda efectuada per diferents institucions i entitats (Departament de Cultura de la Generalitat, Associació d’Arxivers, etc.) que s’ha realitzat en aquest mateix sentit.

Podeu adreçar els vostres documents a la Biblioteca o, en cas d’imatges, a: biblioteca@centrelectura.cat (amb la data del document i l’autor de la imatge).

 

 

 

Últimes notícies

Presentació del llibre Trobades, converses i contes amb animalons
19/01/2022

Dissabte 29 de gener, a les 11.30, al vestíbul del Centre de Lectura, presentació del llibre Trobades, converses i contes amb animalons, de Sara Dalmau, a càrrec de la mateix …llegir més

Presentació del llibre Art (in)útil. Sobre com el capitalisme desactiva la cultura
19/01/2022

Divendres 28 de gener, a les 19.00, a la sala Ramon Amigó, presentació del llibre Art (in)útil. Sobre com el capitalisme desactiva la cultura, de Daniel Gasol.

Presentació del llibre L’horitzó del mar de Buchenwald, d’Enric Garriga
19/01/2022

Dijous 27 de gener, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, presentació del llibre L’horitzó del mar de Buchenwald, d’Enric Garriga. Acte organitzat amb motiu del Dia …llegir més