04/10/2017 - Biblioteca del Centre de Lectura

Amb l’objectiu de preservar i conservar la documentació generada al llarg d’aquests dies, relacionada amb l’1-O, la Biblioteca del Centre de Lectura fa una crida perquè els seus socis i altres particulars, entitats i institucions dipositin imatges i altres documents diversos a la nostra entitat.

D’aquesta manera la Biblioteca s’uneix a la demanda efectuada per diferents institucions i entitats (Departament de Cultura de la Generalitat, Associació d’Arxivers, etc.) que s’ha realitzat en aquest mateix sentit.

Podeu adreçar els vostres documents a la Biblioteca o, en cas d’imatges, a: biblioteca@centrelectura.cat (amb la data del document i l’autor de la imatge).

 

 

 

Últimes notícies

Convocatòria d’Assemblea General Ordinària
17/06/2021

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA El Consell Directiu del Centre de Lectura, en sessió celebrada el dia 15 de de març de 2021 va prendre el següent acord: D’acord amb els …llegir més

CANVI D’HORA! Cineclub: Finding Forrester, de Gus van Sant
17/06/2021

Dimecres 23 de juny, a les 17.30, Cineclub. Cicle «Sean Connery, actor»: Finding Forrester (A la recerca d’en Forrester), de Gus van Sant. EUA, 2000. VOS. 136 min.

Presentació del llibre El Xatet. Josep M. Sans Ciurana, el mític corredor reusenc
17/06/2021

Dilluns 21 de juny, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, presentació del llibre El Xatet. Josep M. Sans Ciurana, el mític corredor reusenc, de Josep Marsal …llegir més