Celebració del 40è aniversari de la Federació d’Ateneus de Catalunya

Dissabte 3 de juny, a les 10.30, a la sala Emili Argilaga, acte de celebració del 40è aniversari de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC).

Durant l’acte es retrà homenatge a les persones i les entitats que han conformat la FAC al llarg de la seva història. L’acte inclourà una conversa amb el president i els expresidents de la FAC, un petit homenatge a les entitats fundadores, la presentació del treball guanyador del 1r Premi Tribuna Atenea sobre llengua i associacionisme, l’anunci del premiat de la 2a edició i una petita peça teatral.

La FAC ha triat el Centre de Lectura per dur a terme l’acte ja que va ser a l’ateneu reusenc on es va fundar la federació fa 30 anys. Si hi voleu assistir, us heu d’inscriure AQUÍ.

Últimes notícies

Conferència «Somiant la pau. Una mirada femenina al nou Afganistan dels talibans», a càrrec de Nadia Ghulam
31/05/2023

Divendres 16 de juny, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, conferència «Somiant la pau. Una mirada femenina al nou Afganistan dels talibans», a càrrec de Nadia …llegir més

«Any Xavier Amorós»: «Un cant a la terra: poetes del Camp homenatgen Xavier Amorós»
31/05/2023

Dijous 15 de juny, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, «Any Xavier Amorós»: Un cant a la terra: poetes del Camp homenatgen Xavier Amorós. Amb Alba …llegir més

Cicle «Viatjant amb en Santi Nogués»
31/05/2023

Dimarts 13 de juny, a la sala Emili Argilaga, cicle «Viatjant amb en Santi Nogués»: projecció de l’audiovisual Seguint les passes del Quixot.