Conferència «Robèrt Lafont, literat. Carta de navegar»

Dimarts 8 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «Robèrt Lafont, literat. Carta de navegar», a càrrec de Jaume Figueras, traductor. Presentarà l’acte el Xavier Moral, responsable dels temes d’occità de la Direcció General de Política Lingüística.

Enguany se celebra l’Any Robèrt Lafont, declarat pel Departament de Cultura amb motiu del desè aniversari de la mort d’una de les figures cabdals de l’occitanisme del segle XX. Robèrt Lafont (Nimes, 1923 – Florència, 2009) ho va ser tot alhora: pensador, assagista, lingüista, sociolingüista, autor teatral, poeta, novel·lista, historiador de la literatura i medievalista, i també home d’acció política, amb un gran nord, la llengua occitana.

 

Últimes notícies

#laculturaacasa: La marieta groga, a càrrec de Victòria Rodrigo
22/05/2020

L’Escola de Lletres us presenta el conte La marieta Groga a càrrec de la seva autora, Victòria Rodrigo

#laculturadecasa: Fons Gabriel Ferrater de la Biblioteca Digital
20/05/2020

Gabriel Ferrater va néixer el dia 20 de maig de 1922. Per a commemorar aquesta efemèride, el Centre de Lectura us convida a consultar el Fons Gabriel Ferrater de la …llegir més

#laculturaacasa: Quin gust té la lluna?, a càrrec d’Àngels Casamitjana
15/05/2020

L’Escola de Lletres del Centre de Lectura us presenta «Quin gust té la lluna?», adaptació del conte de Michael Grejniec «De què fa gust la lluna?», a càrrec d’Àngels Casamitjana.