21/12/2018 - Convocatòria d’Assemblea Ordinària de Socis

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS

El president del Centre de Lectura d’acord  amb el que estableix l’article 47 dels actuals Estatuts del Centre de Lectura de Reus, convoca l’Assemblea General Ordinària de Socis pel dimarts 29 de gener de 2019 a les 19 h a la sala d’actes Emili Argilaga.

Ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de l’informe del president.
  2. Aprovació, si escau, de la proposta de pressupostos per a l’any en curs, i de la renovació de les pòlisses de crèdit.
  3. Aprovació, si escau, de la liquidació dels pressupostos de l’any anterior.
  4. Aprovació dels inventaris.
  5. Aprovació, si escau, de la memòria de gestió administrativa del Consell Directiu.
  6. Aprovació, si escau, de la memòria de la Comissió de Garanties.
  7. Elecció de tres socis interventors d’actes i tres socis censors de
  8. Ratificació del conveni entre l’Ajuntament de Reus i el Centre de Lectura per a la col·laboració en el desenvolupament del projecte de remodelació parcial i ampliació pel carrer de la Puríssima Concepció del Centre de Lectura i execució de la clàusula 15 del mateix conveni.
  9. Precs i preguntes.

Es dona publicitat a la convocatòria de l’Assemblea mitjançant la col·locació d’aquesta al vestíbul, al web i al programa d’activitats de l’entitat.

 

Jaume Massó Carballido, president.
Josep Fàbregas Roig, secretaria general.

Últimes notícies

Projecció de l’audiovisual Trekking de l’Ausangate i Machu Picchu
22/01/2019

Dijous 24 de gener, a les 19.30 h, projecció de l’audiovisual Trekking de l’Ausangate i Machu Picchu, a càrrec de Miquel Nogués. Ho organitza: Secció Excursionista del Centre de Lectura.

Cineclub: Il Conformista de Bernardo Bertolucci
21/01/2019

Dimecres 23 de gener, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, cineclub. Cicle dedicat al director Bernado Bertolucci: Il Conformista (El conformista). Itàlia, 1970. 108 minuts. VOS. Entrada …llegir més

6è Congrés d’Ateneus de Catalunya
18/01/2019

El 26 de gener tindrà lloc la inauguració del 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Després de 10 anys, les entitats culturals del …llegir més