21/12/2018 - Convocatòria d’Assemblea Ordinària de Socis

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS

El president del Centre de Lectura d’acord  amb el que estableix l’article 47 dels actuals Estatuts del Centre de Lectura de Reus, convoca l’Assemblea General Ordinària de Socis pel dimarts 29 de gener de 2019 a les 19 h a la sala d’actes Emili Argilaga.

Ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de l’informe del president.
  2. Aprovació, si escau, de la proposta de pressupostos per a l’any en curs, i de la renovació de les pòlisses de crèdit.
  3. Aprovació, si escau, de la liquidació dels pressupostos de l’any anterior.
  4. Aprovació dels inventaris.
  5. Aprovació, si escau, de la memòria de gestió administrativa del Consell Directiu.
  6. Aprovació, si escau, de la memòria de la Comissió de Garanties.
  7. Elecció de tres socis interventors d’actes i tres socis censors de
  8. Ratificació del conveni entre l’Ajuntament de Reus i el Centre de Lectura per a la col·laboració en el desenvolupament del projecte de remodelació parcial i ampliació pel carrer de la Puríssima Concepció del Centre de Lectura i execució de la clàusula 15 del mateix conveni.
  9. Precs i preguntes.

Es dona publicitat a la convocatòria de l’Assemblea mitjançant la col·locació d’aquesta al vestíbul, al web i al programa d’activitats de l’entitat.

 

Jaume Massó Carballido, president.
Josep Fàbregas Roig, secretaria general.

Últimes notícies

Nou programa d’activitats: Primavera/Estiu 2019
22/03/2019

El Centre de Lectura presenta la nova programació d’activitats per aquesta primavera/estiu 2019, amb 129 activitats programades: programa d’aquesta primavera/estiu 2019 (PDF).    

Cineclub: The Hours, de Stephen Daldry
22/03/2019

Dimecres 27 de març, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, el cineclub acaba el cicle dedicat a l’actriu Meryl Streep amb la projecció de The Hours (Les …llegir més

Història, societat i activitat al Camp de Tarragona a l’edat moderna i contemporània
22/03/2019

Dimarts 26 de març, a les 18.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferències «Les comunicacions terrestres del Camp de Tarragona. Estadis i protagonistes de la seva modernització (1770-1868)», a …llegir més