Entrades del Teatre Bartrina per als socis del CLR

Els socis i sòcies del Centre de Lectura teniu entrades gratuïtes per assistir a dos espectacles de la programació hivern-primavera 2023 del Consorci del Teatre Bartrina. Podeu escollir entre les obres La gran Pas, que es representarà el 26 de març, i Hamlet 0.1., el 15 d’abril. Podeu passar a recollir les entrades a la taquilla del mateix teatre.

Últimes notícies

Cicle «Viatjant amb en Santi Nogués»
26/01/2023

Dimarts 7 de febrer, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, cicle «Viatjant amb en Santi Nogués»: projecció de l’audiovisual Nova Zelanda, el país dels kiwis (I).

Conferència «La influència del món durant segles sobre el judaisme. Connexió i visió actual sobre els jueus i altres religions»
26/01/2023

Dilluns 6 de febrer, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, conferència «La influència del món durant segles sobre el judaisme. Connexió i visió actual sobre els …llegir més

Inauguració de l’exposició «Cada lletra és única i té un estrany poder»
26/01/2023

Dissabte 4 de febrer, a les 12.o0, a la sala Fortuny, inauguració de l’exposició «Cada lletra és única i té un estrany poder», del Col·lectiu Nyamnyam, a cura de Quim …llegir més