Concurs de cartells de l’exposició de roses del Centre de Lectura

concurs cartell rosesEl Centre de Lectura de Reus convoca el concurs per escollir el cartell del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses de l’any 2019.

1.- Participants: Convocatòria adreçada a tots els socis del Centre de Lectura.

2.- Tema: La finalitat de les obres, que hauran de ser inèdites i originals, és destacar les roses com a element principal.

3.- Tècnica i mides: La tècnica és lliure i el format del cartell haurà de ser vertical i de mida DIN A3. Hi haurà de figurar la inscripció:

72è Concurs Exposició Nacional de Roses

4, 5 i 6 de maig de 2019

CENTRE DE LECTURA DE REUS

4.- L’autor/a haurà de tenir present que, en la part inferior del cartell, caldrà deixar-hi un espai, d’uns 4 cm, per imprimir-hi els logotips dels patrocinadors.

5.- Presentació: Els originals s’hauran de lliurar a la secretaria del Centre de Lectura fins al 9 de gener de 2019, a les 14.00 h. Els cartells s’hauran de presentar impresos i en format digital. Les obres presentades NO hauran d’anar signades amb el nom de l’autor/a. Les obres que estiguin signades, seran desqualificades automàticament.

Al dors de l’obra, hi figurarà un lema o pseudònim, el qual també s’haurà d’escriure en un sobre tancat. A dins del sobre, hi figurarà el nom i cognoms, el NIF, el telèfon i l’adreça electrònica de l’autor/a del cartell. El guanyador signarà l’obra un cop hagi estat proclamada vencedora del concurs.

6.- Jurat: El formaran tres persones vinculades al Centre de Lectura de Reus, les quals seran proposades per l’organització del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

7.- Condicions: L’obra original quedarà en poder del Centre de Lectura, així com l’ús que se’n pugui fer: edició del cartell, programes de mà, entrades, invitacions i qualsevol altre tema relacionat amb el 72è Concurs Exposició Nacional de Roses. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d’imatge. El Centre de Lectura no es fa responsable dels desperfectes o danys que, fortuïtament, puguin ocasionar-se en les obres presentades. Els cartells no premiats es podran recollir a la secretaria del Centre de Lectura del 15 al 31 de gener del 2019. La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

concurs cartell rosesconcurs cartell roses2

 

 

Últimes notícies

Club de lectura de novel·la negra: La temptació del perdó, de Donna Leon
27/05/2019

Dijous 30 de maig, a les 19:00 h, a la sala de projeccions, club de lectura de novel·la negra: La temptació del perdó, de Donna Leon. Club conduït per la …llegir més

Cineclub: The Artist, de Michel Hazanavicius
24/05/2019

Dimecres 29 de maig, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, xineclub. Cicle «El cinema dins el cinema»: The Artist, de Michel Hazanavicius. França, 2011. 100 min. VOS. …llegir més

Conferència «Com podem transmetre els valors als nostres fills i filles»
24/05/2019

Dimarts 28 de maig, a les 19.00 h, a la sala Emili Argilaga, conferència «Com podem transmetre els valors als nostres fills i filles», a càrrec de Mariona Andreu Domingo, …llegir més