Concurs de cartells de l’exposició de roses del Centre de Lectura

concurs cartell rosesEl Centre de Lectura de Reus convoca el concurs per escollir el cartell del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses de l’any 2019.

1.- Participants: Convocatòria adreçada a tots els socis del Centre de Lectura.

2.- Tema: La finalitat de les obres, que hauran de ser inèdites i originals, és destacar les roses com a element principal.

3.- Tècnica i mides: La tècnica és lliure i el format del cartell haurà de ser vertical i de mida DIN A3. Hi haurà de figurar la inscripció:

72è Concurs Exposició Nacional de Roses

4, 5 i 6 de maig de 2019

CENTRE DE LECTURA DE REUS

4.- L’autor/a haurà de tenir present que, en la part inferior del cartell, caldrà deixar-hi un espai, d’uns 4 cm, per imprimir-hi els logotips dels patrocinadors.

5.- Presentació: Els originals s’hauran de lliurar a la secretaria del Centre de Lectura fins al 9 de gener de 2019, a les 14.00 h. Els cartells s’hauran de presentar impresos i en format digital. Les obres presentades NO hauran d’anar signades amb el nom de l’autor/a. Les obres que estiguin signades, seran desqualificades automàticament.

Al dors de l’obra, hi figurarà un lema o pseudònim, el qual també s’haurà d’escriure en un sobre tancat. A dins del sobre, hi figurarà el nom i cognoms, el NIF, el telèfon i l’adreça electrònica de l’autor/a del cartell. El guanyador signarà l’obra un cop hagi estat proclamada vencedora del concurs.

6.- Jurat: El formaran tres persones vinculades al Centre de Lectura de Reus, les quals seran proposades per l’organització del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

7.- Condicions: L’obra original quedarà en poder del Centre de Lectura, així com l’ús que se’n pugui fer: edició del cartell, programes de mà, entrades, invitacions i qualsevol altre tema relacionat amb el 72è Concurs Exposició Nacional de Roses. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d’imatge. El Centre de Lectura no es fa responsable dels desperfectes o danys que, fortuïtament, puguin ocasionar-se en les obres presentades. Els cartells no premiats es podran recollir a la secretaria del Centre de Lectura del 15 al 31 de gener del 2019. La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

concurs cartell rosesconcurs cartell roses2

 

 

Últimes notícies

Cineclub: Cold War, de Pawel Pawlikowski
19/02/2019

Divendres 22 de febrer, a les 21.00 h, al Teatre Bartrina, cineclub: projecció de la pel·lícula Cold War (Guerra freda), de Pawel Pawlikowski. Polònia, 2018. VOS. 88 min.

Presentació del llibre La taula del mirall, de Guillem Puig
19/02/2019

Divendres 22 de febrer, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, presentació del llibre La taula del mirall. L’Ateneu i l’associacionisme cultural i polític a la Selva del …llegir més

Els treballadors i treballadores del Centre de Lectura s’adhereixen a la vaga del 21F
18/02/2019

Els treballadors i les treballadores del Centre de Lectura s’adhereixen a la vaga del 21 de febrer, convocada per la Intersindical-CSC. Per aquesta raó, han canviat de data les activitats …llegir més