31/03/2022 - Impacte!! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya

Dissabte 9 d’abril, a les 18.00, a la sala Emili Argilaga, Impacte!! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya.

Projecció de les pel·lícules:

Barricada: imatges d’una ocupació forestal. Documental / David Klammer /Alemanya / 2021 / 83 min. / Alemany / Subtítols: català i castellà. Tema: activisme, ecologia, defensa de la natura, decreixement, comunitat.

Sinopsi: Durant més d’un any, el bosc de Dannenrod a Alemanya va ser ocupat per activistes climàtics que buscaven protegir-lo de la construcció d’una nova autopista. Vivien en comunitat als arbres, a més de 30 metres d’altura. El documental segueix els activistes a través de les seves accions, els seus somnis i la seva música fins al desembre de 2020, quan finalment les últimes cases dels arbres van ser enderrocades per la policia.
https://impactefilmfest.cat/archivos/programacio-2022/barricada-imatges-duna-ocupacio-forestal

B·52. Curtmetratge ficció / Flavio Nani/ Itàlia / 2020 / 7 min. / Idioma: Italià / Subtítols: català i castellà. Tema: racisme, xenofòbia.
Sinopsi: En un futur pròxim, una nova tecnologia ens fa estar encara més alienats i sobre connectats. Marco, decaigut per una vida avorrida i monòtona, busca el seu lloc al món. A la barra d’un bar coneix en Nico, amb qui creu haver-hi connectat, però qui acabarà sent només una peça més del seu joc.
https://impactefilmfest.cat/archivos/programacio-2022/b%c2%b752

Entrades: gratuïtes (socis) / 5€ (no socis).

Últimes notícies

Conferència «Lideratges valents», a càrrec de Xavier López Ortín
01/12/2023

Dimarts 19 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, conferència «Lideratges valents», a càrrec de Xavier López Ortín, mestre. I amb la participació de Rosa …llegir més

Conferència «La Canadenca a la Conca de Tremp i al Segrià (1911-1917)», a càrrec del Dr. Lluís Colomés
01/12/2023

Dilluns 18 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, cicle «Les obres hidroelèctriques que van transformar el Pallars a començaments del s. XX»: conferència «La …llegir més

Excursió nadalenca a la Morera de Montsant
01/12/2023

Diumenge 17 de desembre, excursió, col·locació del pessebre i cantada de nadales a la Morera de Montsant. Acte organitzat per la secció Excursionista del Centre de Lectura.