31/03/2022 - IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya

Dijous 7 d’abril, a les 17.30, a la sala Emili Argilaga, IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya.

Projecció de les pel·lícules:

Una declaració d’amor. Documental / Marco Speroni /Itàlia / 2021 / 62 min. / Anglès (VOSC). Tema: pena de mort, salut mental.
Sinopsi: Curtis només tenia vint-i-dos anys quan va ser condemnat a mort per un delicte que no havia comès. Va passar més de vint anys a la presó d’Oklahoma, dinou d’ells al corredor de la mort a l’espera de ser executat. Sense ajuda ni suport, ara ha d’afrontar un repte nou: sobreviure a la llibertat en una societat que no l’accepta.
https://impactefilmfest.cat/archivos/programacio-2022/una-declaracio-damor

Talent excepcional. Curtmetratge ficció / Rony Efrat/ França / 2021 / 21 min. / Idioma: francès / Subtítols: català i castellà. Tema: migració, drets laborals.
Sinopsi: París, hivern de 2017. Tres dones migrants s’enfronten a la cancel·lació arbitrària del seu permís de residència atorgat als “Talents excepcionals”. Sense possibilitat de romandre legalment al país, busquen solucions excepcionals per mantenir la seva vida a França.
https://impactefilmfest.cat/archivos/programacio-2022/talent-excepcional

Entrades: gratuïtes (socis) / 5€ (no socis).

Últimes notícies

Conferència «Lideratges valents», a càrrec de Xavier López Ortín
01/12/2023

Dimarts 19 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, conferència «Lideratges valents», a càrrec de Xavier López Ortín, mestre. I amb la participació de Rosa …llegir més

Conferència «La Canadenca a la Conca de Tremp i al Segrià (1911-1917)», a càrrec del Dr. Lluís Colomés
01/12/2023

Dilluns 18 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, cicle «Les obres hidroelèctriques que van transformar el Pallars a començaments del s. XX»: conferència «La …llegir més

Excursió nadalenca a la Morera de Montsant
01/12/2023

Diumenge 17 de desembre, excursió, col·locació del pessebre i cantada de nadales a la Morera de Montsant. Acte organitzat per la secció Excursionista del Centre de Lectura.