Inauguració de l’exposició «Oblit // Nasayan //», de Ro Caminal

RO CAMINALDivendres 15 de març, a les 20.00 h, a la sala Fortuny, inauguració de l’exposició «Oblit // Nasayan //», de Ro Caminal. «Oblit // Nasayan //» és un projecte (videoinstal·lació) que conjuga dues visions sobre la nostàlgia a l’Alexandria postrevolucionària actual. La nostàlgia és vista com un vel que la història estén sobre aquelles realitats plurals que no encaixen en el seu relat i, al mateix temps, com un sentiment que, tot mirant al passat, allibera en temps present la responsabilitat subjectiva personal i col·lectiva. Un vel que el projecte intenta esquinçar.

Ro Caminal (Barcelona, 1966), amb formació en Belles Arts i Antropologia, és una artista que desenvolupa processos artístics en diferents formats, com ara la fotografia, el videoart i les instal·lacions multimèdia. Es basa en identitats col·lectives i de l’espai públic, entès com un lloc de l’experiència i de l’avenir. La seva producció es mou entre l’art i les ciències socials. Ha sigut resident en diversos centres d’art com Can Xalant i Sant Andreu Contemporani. Ha participat en nombroses exposicions col·lectives a Barcelona, Reus, Valls, Tarragona, Mèxic, Taiwan, l’Argentina, Myanmar, Egipte i el Senegal. Té obra a les col·leccions del Museu de Valls i del Fons d’Art Contemporani de la Generalitat de Catalunya.

Últimes notícies

Nou programa d’activitats: Primavera/Estiu 2019
22/03/2019

El Centre de Lectura presenta la nova programació d’activitats per aquesta primavera/estiu 2019, amb 129 activitats programades: programa d’aquesta primavera/estiu 2019 (PDF).    

Cineclub: The Hours, de Stephen Daldry
22/03/2019

Dimecres 27 de març, a les 19.30 h, a la sala Emili Argilaga, el cineclub acaba el cicle dedicat a l’actriu Meryl Streep amb la projecció de The Hours (Les …llegir més

Història, societat i activitat al Camp de Tarragona a l’edat moderna i contemporània
22/03/2019

Dimarts 26 de març, a les 18.30 h, a la sala Emili Argilaga, conferències «Les comunicacions terrestres del Camp de Tarragona. Estadis i protagonistes de la seva modernització (1770-1868)», a …llegir més