16/05/2022 - INSCRIPCIONS Curs 2022-2023

El Centre de Lectura de Reus obre, el proper dia 7 de juny, les inscripcions a les escoles de Dansa, Teatre i Música, així com als projectes: Petits artistes i Broadway Show. L’entitat ha avançat el període de matrícules als mesos de juny i juliol, en lloc del mes de setembre com era habitual, per adaptar-se al nou calendari escolar que marca l’inici del curs el dia 5 de setembre.

La novetat principal d’aquest nou curs és Broadway Show, un projecte multidisciplinari que combina: cant, música, interpretació i dansa. Broadway Show està dirigit a joves d’entre 14 i 18 anys que volen gaudir de l’escenari quan se sumen totes les arts escèniques.

Els més petits (2 a 5 anys) poden triar entre Música i Dansa, o participar al projecte Petits artistes, una proposta adreçada a famílies que vulguin que els seus fills coneguin dansa i música com una sola activitat integrada. A partir dels 7 anys, a banda de música i dansa, s’ofereix també formació en Teatre.

Totes les escoles ofereixen formació per a adults. Aquest curs, els majors de 35 anys gaudiran de matrícula gratuïta.

Recordeu que us podeu inscriure accedint a www.centrelectura.cat/escoles des del 7 de juny fins al 15 de juliol.

 

Últimes notícies

Conferència inaugural de l’Any Domènech i Montaner
22/03/2023

Dilluns 3 d’abril, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual: «Any Domènech i Montaner». Conferència inaugural de l’Any Domènech i Montaner: «Lluís Domènech i Montaner. Catalanisme i …llegir més

Sortida als Ports: visita a la cova dels Adells
22/03/2023

Diumenge 2 d’abril, sortida als Ports: visita a la cova dels Adells. Informació:excursionista@centrelectura.cat

El Centre de Lectura convoca el concurs #rosesCLR2023
22/03/2023

El Centre de Lectura de Reus convoca el concurs fotogràfic #rosesCLR2023 amb motiu de la celebració del 76è Concurs Exposició Nacional de Roses. L’objectiu del concurs és premiar la millor …llegir més