05/11/2020 - #laculturaacasa: Mostra «Pere Anguera i la SIEP (Sàpigues i Entenguis)»

El Centre de Lectura organitza el cicle d’activitats «Pere Anguera: deu anys en el record», amb motiu del 10è aniversari de la mort de l’historiador i expresident de l’ateneu. La primera d’aquestes aquestes activitats és la mostra «Pere Anguera i la SIEP (Sàpigues i Entenguis)», que es podrà visitar a partir del 9 de novembre al vestíbul de la Biblioteca. L’exposició té el doble format presencial i virtual.

La SIEP és un projecte d’art postal que es va desenvolupar entre els anys 1981 i 1984 al Camp, tenint com a epicentre Reus. La idea original va sorgir de la necessitat d’un grup d’artistes de crear una eina comunicativa que els permetés tenir una presència més gran dins del món artístic, en detectar la manca de mitjans de difusió del seu treball quan aquest es desenvolupava fora dels circuits habituals. La SIEP va realitzar 55 treballs de tiratges reduïts, que representen al voltant de 8.000 enviaments per correu postal i al voltant de 13.000 de distribuïts per altres mitjans , sense especificar mai l’autoria, individual o compartida, dels treballs.

Últimes notícies

Inauguració de l’exposició «Drama», de Vicens Vacca
27/11/2020

Dissabte 5 de desembre, a la sala Fortuny a les 12.00, inauguració de l’exposició Drama, de Vicens Vacca. «Drama» és una instal·lació sonora de Vicens Vacca, reconegut autor d’art sonor, …llegir més

Cineclub: E la nave va, de Federico Fellini
24/11/2020

Divendres 4 de desembre, a les 19.30, al Teatre Bartrina, Cineclub: E la nave va, de Federico Fellini. Itàlia, 1983. VOS. 132 min. Venda anticipada d’entrades: dimecres, dijous i divendres, …llegir més

Presentació del disc Dialectics of Collapse, de Joan Arnau Pàmies
24/11/2020

Divendres 4 de desembre, a les 19.30, a la sala Emili Argilaga i a la sala virtual, presentació del disc Dialectics of Collapse, de Joan Arnau Pàmies.