10/11/2020 - CANCEL·LAT! XVII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

El Centre de Lectura de Reus s’adhereix a la XVII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat, amb la projecció de dues pel·lícules. La Mostra, que està adherida a Catalunya Films Festivals (CFF), pretén posar en valor el cinema com a eina de compromís i reflexió, diàleg i cohesió social. En aquests moments que estem vivint, redoblem l’aposta per la cultura com a bé essencial, especialment el cinema.
Les pel·lícules que es projectaran a la sala virtual del Centre de Lectura són:
• Dimecres 18 de novembre, a les 19.00, a la sala virtual del Centre de Lectura, projecció de la pel·lícula El jove Ahmed (Le Jeune Ahmed), de Jean-Pierre i Luc Dardenne. Bèlgica, 2019. 84 min. VOS. Presentarà l’acte Gemma Morató, llicenciada en Periodisme i Teologia i doctora en Humanitats.
• Dimecres 25 de novembre, a les 19.00, a la sala virtual del Centre de Lectura, projecció de la pel·lícula Los Rodríguez y el más allá, de Paco Arango. Espanya, 2019. 116 min. Presentarà la pel·lícula Ruth Picó, estudiant del màster d’Infermeria.
El visionat de les pel·lícules només es podrà seguir pel canal Youtube del Centre de Lectura mentre durin els actes.

 

Últimes notícies

Cineclub: E la nave va, de Federico Fellini
24/11/2020

Divendres 4 de desembre, a les 19.30, al Teatre Bartrina, Cineclub: E la nave va, de Federico Fellini. Itàlia, 1983. VOS. 132 min. Venda anticipada d’entrades: dimecres, dijous i divendres, …llegir més

Presentació del disc Dialectics of Collapse, de Joan Arnau Pàmies
24/11/2020

Divendres 4 de desembre, a les 19.30, a la sala Emili Argilaga i a la sala virtual, presentació del disc Dialectics of Collapse, de Joan Arnau Pàmies.  

Conferència «Aproximació a Thoreau. Una filosofia de la desobediència civil i de la natura»
24/11/2020

Dijous 3 de desembre, a les 18.00, a la sala Emili Argilaga i a la sala virtual, conferència «Aproximació a Thoreau. Una filosofia de la desobediència civil i de la …llegir més