26/06/2019 - Nomenat el nou Consell Directiu del Centre de Lectura

L’assemblea general de socis del Centre de Lectura va ratificar aquest dimarts 25 de juny Lluís Miquel Pérez nou president de l’entitat. El Consell Directiu de l’entitat dels pròxims dos anys estarà format per Fina Masdéu (secretaria general), Hèctor Fort (intervenció general), Rat Amigó (secretària del Consell Directiu), Josep Maria Farrès (tresorer), Carme Just (direcció de la biblioteca), Meritxell Blay (direcció d’activitats acadèmiques), Empar Pont (direcció d’activitats culturals), Josep Lluís Pau (direcció d’activitats científiques) i Misericòrdia Dosaiguas (direcció de relacions externes).
A més a més hi haurà les següents delegacions del Consell Directiu: Josep Maria Balañà (comissari de les obres d’ampliació del Centre de Lectura), Aida Marín (comissària d’exposicions), Ricard Foraster (delegació d’afers jurídics), Alfred Lerga (delegació d’obres i manteniment), Josep Fàbregas (Antena URV humanitats) i Xavier Correig (Antena URV ciències).
Finalment, el consell assessor de la biblioteca estarà format per Xavier Filella, Ezequiel Gort, Carme Puyol i Francesca Segarra.

Últimes notícies

#laculturaacasa: la Biblioteca presenta les novetats dels mesos de juliol i agost
03/07/2020

La Biblioteca del Centre de Lectura presenta les novetats dels mesos de juliol i agost.  

#laculturaacasa: Aules de Filosofia Pràctica
02/07/2020

Jordi Branchat repassa la figura de Hannah Arendt, pensadora, teòrica política i estudiosa dels totalitarismes.  

#laculturaacasa: presentació virtual del llibre La mà del destí, de Rosa Pàmies
01/07/2020

Rosa Pamies Ollé presenta la seva novel·la de ficció La mà del destí i, a més a més, ofereix un interessant recorregut per l’època de la ruta del esclaus, el …llegir més