Projecció de l’audiovisual Dol no hi ha més enllà ni desig entremig, d’Esteve Subirah

Divendres 2 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, «Any Gabriel Ferrater»: projecció de l’audiovisual Dol no hi ha més enllà ni desig entremig, d’Esteve Subirah.

Investigació sobre la fisicitat en forma de video-documental. La gestió de la biblioteca personal d’en JoanFerraté a mans de la seva filla Amalia serveix per examinar la importància de la memòria feta volum, matèria. Els vincles emocionals del record, tan difícils de suportar com el llegat d’un pare absent, són substituïts pel pes dels objectes. Junt a la mirada de l’Esteve Subirah i el testimoni de l’Amalia, una sèrie de personatges ajuden a construir aquest assaig visual: Jordi Cornudella descriu els fets controvertits d’aquesta història, Toti Soler i Pascal Comelade hi aporten la música i Enric Casasses culmina el projecte amb el recitat d’uns versos imprescindibles per entendre la trajectòria vital de Joan Ferraté.

Últimes notícies

Localitzada una obra inèdita de Folch i Camarasa al Centre de Lectura
28/11/2023

La Biblioteca del Centre de Lectura de Reus ha trobat entre els documents de l’arxiu històric de l’entitat una obra de teatre inèdita de Ramon Folch i Camarasa. Aquesta peça …llegir més

Cineclub: La novel·lista i la seva pel·lícula, de Hong Sang-soo
27/11/2023

Dijous 14 de desembre, a les 20.30, al Teatre Bartrina, Cineclub: projecció de la pel·lícula La novel·lista i la seva pel·lícula, de Hong Sang-soo. Corea del Sud, 2022. VOS. 92 …llegir més

Projecció Excursions en temps de sequera, a càrrec d’Andreu Ferré
27/11/2023

Dijous 14 de desembre, a les 19.15, a la sala Rosa Magrané, projecció Excursions en temps de sequera, a càrrec d’Andreu Ferré.