Projecció de l’audiovisual Dol no hi ha més enllà ni desig entremig, d’Esteve Subirah

Divendres 2 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, «Any Gabriel Ferrater»: projecció de l’audiovisual Dol no hi ha més enllà ni desig entremig, d’Esteve Subirah.

Investigació sobre la fisicitat en forma de video-documental. La gestió de la biblioteca personal d’en JoanFerraté a mans de la seva filla Amalia serveix per examinar la importància de la memòria feta volum, matèria. Els vincles emocionals del record, tan difícils de suportar com el llegat d’un pare absent, són substituïts pel pes dels objectes. Junt a la mirada de l’Esteve Subirah i el testimoni de l’Amalia, una sèrie de personatges ajuden a construir aquest assaig visual: Jordi Cornudella descriu els fets controvertits d’aquesta història, Toti Soler i Pascal Comelade hi aporten la música i Enric Casasses culmina el projecte amb el recitat d’uns versos imprescindibles per entendre la trajectòria vital de Joan Ferraté.

Últimes notícies

Conferència «Eduard Fontserè, la meteorologia al servei del país i de la llengua»
30/11/2022

Dimarts 13 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, cicle «100 anys mirant el cel»: conferència «Eduard Fontserè, la meteorologia al servei del país i …llegir més

Cicle «Viatjant amb en Santi Nogués»
30/11/2022

Dimarts 13 de desembre, a les 17.30, a les sales Emili Argilaga i virtual, cicle «Viatjant amb en Santi Nogués»: projecció de l’audiovisual Illes gregues: les Cíclades, estatge dels déus.

Presentació del nou número de la Revista del Centre de Lectura
30/11/2022

Dilluns 12 de desembre, a les 19.00, a les sales Emili Argilaga i virtual, presentació del nou número de la Revista del Centre de Lectura, que inclou un monogràfic dedicat …llegir més